luni, 24 iunie 2013

Aripioare de pui picante Fara Gluten



           Ingrediente :

- 4 aripioare de pui
- 1 varf de cutit piper ( Fuchs , Cosmin )
- 2 varfuri de cutit chilli ( fuchs )
- sare
- 1 lingurita rasa boia de ardei dulce ( Fuchs )

          Preparare :

  Se curata aripioarele se spala si le lasam sa se scurga putin de apa in exces , apoi adaugam sarea amestecam bine pentru a se uniformiza si le dam la frigider pentru 15 minute ( pentru a deveni mai fragede ) . Cand le scoatem adaugam piperul , boiaua si chilli-ul apoi amestecam iar bine  de tot . Se pot prepara pe tigaie gril , pe grilul din aragaz sau pe gratar afara ( e cea mai gustoasa varianta ) , se pot servi cu orice garnitura sau chiar si fara garnitura ( atentie la copii pentru ca sunt picante ) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu