miercuri, 19 octombrie 2011

Orez aromat Fara Gluten


                      Ingrediente :

- 250 gr orez
- 200 gr piept de pui cuburi , condimentat
- 2 morcovi potriviti
- 2 ceape mici
- 1 pastarnac
- ulei
- sare
- piper ( Fuchs )
- usturoi granulat ( Cosmin - Fuchs )
- boia  ( Cosmin - Fuchs )
- ienibahar macinat  ( Cosmin - Fuchs )
- busuioc  ( Fuchs )

                       Preparare :
                   
                                         
                                     Se alege orezul si se curata legumele .


                        Se taie ceapa si pastarnacul cat mai marunt , morcovul se da prin blender .     


   Se taie cuburi si condimenteaza pieptul de pui cu sare , piper , usturoi granulat , boia si ienibahar .


         Se pune ceapa la calit  , cand incepe sa se "caramelizeze" se adauga morcovul si pastarnacul si se sareaza  , cand morcovul este aproape calit se adauga putina apa si se lasa la foc mic pana "dispare" apa , apoi se adauga pieptul de pui si  se adauga peste legumele calite , se lasa la foc mic pana este facut bine si se mai adauga apa din cand in cand apoi se adauga orezul si se fierbe cu capacul pus , se mai adauga condimente la final cand orezul este gata se pune busuiocul si se mai lasa 5 minute cu capacul pus .


                                        Se pastreaza foarte bine la frigider .

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu