vineri, 27 ianuarie 2012

Musaca de cartofi aromata Fara Gluten


                   Ingrediente :

- 500 gr cartofi fierti si taiati felii
- 1 rosie decojita si taiata cuburi 
- 1 sfert de ardei verde taiat marunt
- 4 masline taiate felii
- 1 jumatate de ceapa taiata marunt
- 100 gr pesmet ( Diafitt-Barbara )
- 300 gr afumatura taiata cuburi
- 2 lingurite de capere
- 150 gr cascaval
- 4 oua
- 200 gr smantana
- 50 ml lapte
- 50 ml apa
- sare
- piper
- boia
- unt
- ulei

                      Preparare :


  Se calesc ceapa , ardeiul iar apoi se adauga rosia si maslinele iar apoi se adauga putina apa si se lasa in tigaia incinsa 5 minute , pana se raceste .


              Apoi se adauga caperele si le amestecam bine , pentru a le putea zdrobi .


        Apoi topim untul si ungem vasul de yena si punem un strat generos de pesmet .


                            Apoi punem un strat de cascaval si putina sare deasupra .


 Apoi punem un strat de cartofi , afumatura , putin din sosul obtinut din rosi , cascaval , pesmet , sare , piper , boia  si continuam in straturi pana se termina cartofi  .


    Apoi la ultimul strat , punem doar cascaval si afumatura , apoi batem ouale cu un praf  de sare iar apoi adaugam laptele si apa . Punem deasupra iar dupa aceea dam la cuptor pentru 30 - 45 de minute .
 
 
                                                            Se consuma calda .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu