miercuri, 16 noiembrie 2011

Crema de unt Fara Gluten


                   Ingrediente :

- 100 gr unt
- 130 gr zahar pudra
- 1 lingurita esenta de vanilie ( Dr Oetker )
- 1 pastaie de vanilie ( Dr Oetker )

                   Preparare :


  Untul trebuie sa fie la  temperatura camerei , se bate impreuna cu zaharul , pastaia de vanilie si esenta de vanilie apoi se bate 5 minute . Crema merge foarte bine la briose , muffins , cupcakes si chiar si la torturi . Se poate pune intr-o punga si o taiati la un capat ( atentie sa nu se rupa punga cand strangeti sau sa puste , crema de unt se "lucreaza" mai greu decat frisca ) sau puteti face o "palnie" din hartie de copt , doar ca hartia de copt nu cedeaza precum punga .  Daca doriti sa fie colorata puteti adauga coloranti alimentari ( atentie la etichete ) sau cateva picaturi de zeama de sfecla rosie :)   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu