marți, 11 octombrie 2011

Mamaliguta in straturi Fara Gluten


              Ingrediente :

- 300 gr faina de malai
- 1 cutie de suna ( Mortdadella , Reinert )
- 100 gr branza de casa
- 1 l apa
- sare
- putin ulei  

                 Preparare :


  Se pune apa la fiert , cand fierbe se pune un praf de sare si se adauga faina de malai si se fierbe pana obtine consistenta dorita .

                                       Se taie marunt mortadella  .


                                            Se da branza prin razatoare ..

            
   Se pune cate un strat de mamaliguta , apoi se pune branza  , sunca  si cate o lingurita de ulei ,


      Operatiunea se repeta in cate straturi ne va ajunge mamaliguta .


                         Se poate servi si cu lapte , rece  .


  In caz ca mamaliguta  nu este suficient de sarata , se mai poate adauga inainte de ingredientele care se pun in straturi .



                       Daca o lasati cateva minute , branza se va topi si va patrunde in mamaliguta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu