sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Cartofi aromati Fara Gluten


                Ingrediente :

- 500 gr cartofi 
- 1 morcov
- 1 patrunjel
- 1 ceapa mare
- boia ( Fuchs )
-  vegeta ( Diafitt )
- sare
- piper ( Fuchs )
- frunze de patrunjel ( Fuchs )

                 Preparare :


  Dam morcovul si patrunjelul prin razatoare si  taiem ceapa marunt apoi o calim putin pana devine rosiatica .  
 
  Apoi adaugam sarea , piperul si boiaua apoi amestecam bine si adaugam morcovul si patrunjelul  le calim putin .

                                Apoi adaugam 300 ml apa si o lasam la odihnit 10 minute .


                                      Intre timp curatam cartofii si ii taiem cuburi potrivite .


                Apoi adaugam cartofii peste sosul obtinut si adaugam si frunzele de patrunjel .


                     Se pastreaza foarte bine la frigider si se poate servi cu salata sau muraturi .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu