joi, 24 noiembrie 2011

Pizza pufoasa Fara Gluten


                Ingrediente :

- 1 punga mix pentru pizza ( Diafitt-MesterCsalad )
- 1 praf de sare
- 1 lingurita de zahar
- 25 gr marcarina ( Rama ) 
- 250 ml lapte caldut
- 1 jumatate plic drojdie ( Diafitt-Haas )
- 1 cutie de mortadella ( Martinel )
- masline sarate
- 1 rosie decojita
- 5 ciuperci mici
- cascaval ( Delaco )
- 30 gr mazare
- ceapa ( optional )

                Preparare :


                             Se amesteca drojdia impreuna cu zaharul si 100 ml de lapte  .  


                           Apoi se amesteca mix-ul si se adauga , restul de lapte si margarina  .


                                Se pune intr-o forma mica de tort si se lasa la dospit 45 de minute .


                                               Apoi se baga la cuptor 15 minute .


                 Se scoate de la cuptor si se unge cu ou dar inainte preparam restul ingredientelor :  


                                   Se curata ciupercile si se prajesc in ulei incins .


                              Ciupercile trebuie sa fie prajite binisor , apoi scurgem uleiul .


                                               Taiem mortadella fasii potrivite .

 
                                         Batem oul impreuna cu un praf de sare ..
  

                          Apoi scoatem aluatul de pizza de la cuptor si il ungem bine cu ou .  


                                                   Punem ciupercile si mortadella .


                        Apoi punem rosia taiata cubulete mici dar rosia trebuie sa fie decolita .  


                                                                Punem mazarea .. 


 Iar la final punem maslinele feliate , apoi o mai lasam la cuptor pentru inca 30 de minute la foc mic .   


            O scoatem de la cuptor si razalim cascavalul apoi punem si restul de ou cu o lingura .


                                                    Se mai lasa la cuptor 5 minute .


                                  Este o pizza foarte gustoasa atat calda cat si rece .


    Daca doriti sa pastrati si pentru a doua zi , recomand sa o puneti intr-o punga cat este inca calduta ( asa va ramane pufoasa si nu se va intari ) se poate servi cu katchup ..


                                 Este un blat foarte pufos si gustos , il recomand cu incredere . 


                 Daca o preferati putin mai picanta , puteti pune ardei iute sau chilli ( Fuchs ) ..


                                                            Pofta buna ! ! !   


 

Un comentariu:

  1. De necrezut ce pizza gustoasa ati preparat! Pofta buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere