duminică, 19 iunie 2011

Chifle Fara Gluten

    Ingrediente :

- 1 punga faina pt chifle ( Medalim  )
- 3 gr drojdie ( Dr Oetker )
- 1 lingura ulei
- 130 ml apa calduta
nu se adauga sare


   Preparare :

    Se inmoaie drojdia in circa 65 ml de apa ( din cei 130 de ml ) si se amesteca bine ...



Apoi se adauga faina  ( incet pentru ca ies gogolosi foarte usor ) si restul de apa si  apoi uleiul..Aluatul se amesteca cam 5 minute ..


Se fac 4 chifle si se lasa la dospit 40 de minute la caldura .. Apoi se ung cu ulei ....


Se baga la cuptorul incalzit intre 20 - 25 de minute ( eu le-am lasat doar 18 minute , sa nu se intareasca..) .

 

              PS : Miros foarte bine si au un gust minunat ....chiar seamana cu painea ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu