marți, 17 aprilie 2012

Biscuiti cu cacao Fara Gluten


                 Ingrediente :

- 200 gr faina ( Cereal sau Schar )
- 150 gr unt ( ZuZu , Albalact etc )
- 20 gr cacao
- 2 linguri faina de orez ( Diafitt - Hunorganic )
- 1 albus
- 1 lingurta lapte praf ( Diafitt )
- praf de copt  ( Diafitt )
- 50 gr zahar 

            Preparare :

 Se bate untul care trebuie sa fie la temperatura camerei , se adauga zaharul si se bate bine , apoi adaugam albusul amestecam pana se topeste de tot zaharul si adaugam cacaoa si mai mixam putin .


 Incepem sa adaugam faina , cand mixerul incepe sa amestece puteti incepe sa framantam si adaugam si restul de faina , lasam la dospit cam 10 minute si incepem sa intindem foi si sa taiem cu forme , dupa preferinta mai gros sau mai subtire . Se lasa la cuptor circa 10 minute , in functie de cuptor .
Se pastreaza intr-o cutie cu inchidere ermetica si se pot tine la temperatura camerei sau la frigider .
Dupa ce devin crocanti merg foarte bine cu un pahar de lapte sau ceai .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu