vineri, 28 octombrie 2011

Gris cu lapte Fara Gluten


                 Ingrediente :

- 350 ml lapte
- 5 linguri gris de orez ( Diafitt )
- 2 linguri de zahar
- 1 plic zahar vanilat ( Dr Oetker , Diafitt )
- fulgi de migdale ( Diafitt )
- topping de cacao
- cacao ( Nesquik fara gluten sau Dr Oetker )

                  Preparare :

         
      Se pune laptele la fiert si se adauga zaharul si zaharul vanilat , cand fierbe adaugam grisul incet ( atentie la gogolosi ) si mestecam incontinuu .


                                 Dupa ce adaugam grisul il fierbem pana  devine cat de gros dorim .


                             Se pune intr-un bol cat este inca cald si se lasa la racit 20 de minute .
                         Se poate servi si simplu , dar merge mult mai bine cu topping sau dulceata .


                                       Fulgii de migdale se pot pune intregi sau ii puteti taia . 


                                                    Se poate servi si rece dar si cald .



                                                                      Pofta buna ! ! !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu