sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Paste cu pesmet Fara Gluten


                Ingrediente :

- 100 gr pesmet ( Schar , Diafitt )
- 200 gr paste de orez  ( Rice&Rice )
- 70 gr zahar
- ulei de masline

                Preparare :


 Se pun 2 - 3 linguri de ulei intr'o cratita iar peste se pune pesmetul , il prajim pana primeste o culoare rosiatica .  

            Apoi il lasam la racit , cand este suficient de rece adaugam zaharul si amestecam bine .


                          Pregatim pastele , nu adaugam sare in apa , le fierbem doar in apa .


                                               Le lasam putin sa se scurga cat mai bine .


                                       Apoi le adaugam peste pesmet si amestecam bine .


    Aveti grija pentru ca tind sa se rupa destul de usor , si daca amestecati prea tare se vor rupe toate .


                              Eventual puteti adauga si zahar vanilat , daca le doriti mai aromate .


                  Se pastreaza foarte bine la temperatura camerei dar inchise ermetic cat sunt calde .


    Nu recomand sa tineti pastele la frigider  ( mai ales cele porumb ) pentru ca se vor intari si vor avea o textura ciudata iar in cazul in care le preparati pentru copii , cu siguranta vor refuza sa le consume .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu