Ingrediente :
- 100 gr pesmet ( Schar , Diafitt )
- 200 gr paste de orez ( Rice&Rice )
- 70 gr zahar
- ulei de masline
Preparare :
Se pun 2 - 3 linguri de ulei intr'o cratita iar peste se pune pesmetul , il prajim pana primeste o culoare rosiatica .
Apoi il lasam la racit , cand este suficient de rece adaugam zaharul si amestecam bine .
Pregatim pastele , nu adaugam sare in apa , le fierbem doar in apa .
Le lasam putin sa se scurga cat mai bine .
Apoi le adaugam peste pesmet si amestecam bine .
Eventual puteti adauga si zahar vanilat , daca le doriti mai aromate .
Se pastreaza foarte bine la temperatura camerei dar inchise ermetic cat sunt calde .
Nu recomand sa tineti pastele la frigider ( mai ales cele porumb ) pentru ca se vor intari si vor avea o textura ciudata iar in cazul in care le preparati pentru copii , cu siguranta vor refuza sa le consume .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu