Ingrediente :
- 60 gr faina ( Mix Pan-Schar , Diafitt )
- 30 gr amidon de porumb ( Dr Oetker , Diafitt )
- 20 gr nuca de cocos ( Diafitt )
- 65 gr unt nesarat
- 50 gr zahar vanilat ( Dr Oetker , Cosmin , Diafitt )
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 1 jumatate lingurita praf de cop ( Diafitt )
- zeama de la un sfert de lamaie
- un praf de sare
- 4 linguri de lapte
Preparare :
Pregatim ingredientele , faina , zaharul , esenta de vanilie , praful de copt , zeama de lamaie , amidonul , sarea ( atentie sa nu puneti prea multa ) , nuca de cocos si untul care trebuie sa fie la temperatura camerei .
Compozitia se bate cu mixerul si nu se bate mai mult de 1 minut .
Compozitia nu trebuie sa curga prea usor ( deci nu va speriati daca credeti ca e prea tare ) .
Compozitia este pentru 6 bucati de cupcakes , nu este nevoie sa puneti hartiute , doar sa fie putin unse fiecare "forma" cu foarte putin unt .
Le lasati la cuptor pana primesc o culoare rosiatica si totusi recomand sa le incercati cu o scobitoare . Nu se scot imediat din forme , se lasa 5 minute la racit apoi le puteti scoate .
Dupa ce s-au racit le puteti face diverse forma cu crema de unt .
Se pot pastra la frigider .
Se pot servi cu lapte .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu