miercuri, 19 octombrie 2011

Piure de cartofi Fara Gluten


                    Ingrediente :

- 500 gr cartofi
- 100 ml lapte
- 1 lingurita unt
- sare
- friptura 

                    Preparare :


       Se curata cartofii si se taie cuburi potrivite , apoi se pun la fiert cu un praf de sare .


                       Cand sunt fiertii se scurg bine si se mai pune un praf de sare .


                                       Se mixeaza cartofii si se adauga untul .


                                    Apoi se adauga laptele si se mixeaza bine bine de tot .


                            Aveti grija pentru ca pe margini uneori raman cartofii intregi .


                                     Se poate servi langa orice fel de friptura , chiar si fara .


                                       Merge  foarte bine cu orice fel de muratura .  


                                   Se pastreaza foarte bine la frigider pana a doua zi  .


                                                     Se pot pune si mirodenii .     


                                                        Pofta buna ! ! !


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu