vineri, 20 aprilie 2012

Muffins Diafitt Fara Gluten




                Ingrediente :

- 300 gr praf pentru muffins ( Diafitt - Mester Csalad )
- 50 ml ulei
- 100 ml de apa
- 150 gr sana ( ZuZu )
- 2 oua
- un varf de cutit praf de copt
- 2 linguri de amidon de porumb ( Diafitt )
- coaja de lamaie zaharizata

                Preparare :

 Se adauga ouale , apa , iaurtul si uleiul apoi se amesteca bine , se adauga faina , amidonul , praful de copt stins in otet  si coaja de lamaie . Se amesteca cateva minute si se adauga din compozitie in tava de briose , ele nu vor creste prea tare deci puteti sa puneti mai multa compozitie . Sunt foarte gustoase si se pastreaza foarte bine la temperatura camerei sau la frigider , merg foarte bine simple sau cu lapte .
 PS : coaja de lamaie se poate inlocui cu coaja de portocala pentru ca sunt gustoase in ambele variante , iar daca aveti tava din silicon recomand sa puneti tava intr-o tava normala pentru  a se coace bine jos  .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu