Ingrediente :
- 150 gr piept de pui
- 1 rosie
- 5 ciuperci mici
- 6 foi de lasagna
- 1 plic sos besamel ( Diafitt )
- cascaval ( Delaco )
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi mari
- sare
- piper
- chilli
- 250 ml apa fierbinte
Preparare :
Decojim rosia , o taiem cuburi mici si apoi o fierbem 1 minut ( fara ulei fara apa ) .
Taiem ceapa si usturoiul marunt si le prajim , apoi le scurgem de ulei .
Taiem ciupercile felii potrivite , le prajim si le scurgem de ulei apoi prajim pieptul de pui .
Ungem fundul vasului de yena cu putin unt sau ulei apoi punem cate un strat din rosii , ciuperci , ceapa cu usturoi , pui , cascaval , sare si piper apoi un strat de foi si reluam ingredientele .
Acum preparam sosul besamel din apa calda si putin piper , punem continutul plicului in apa fierbinte si amestecam incontinuu pana se ingroasa ( optional mai adaugam sare ) si il adaugam peste ultima foaie de lasagna .
Se lasa la cuptor 45 de minute .
Se poate pastra la frigider dar trebuie inchisa ermetic ( altfel foile se vor intari ) .
Se serveste calda cu putin mujdei sau lapte .
Daca doriti sa fie picanta puteti sa o serviti cu ardei iute sau chilli .
Sunteti absolut nemaipomenita! Va mltumesc ca existati, ati facut un lucru minunat cu acest blog!
RăspundețiȘtergereAs vrea sa va mai intreb cate ceva, insa deocamata ma rezum la a va intreba de unde cumparati foile de lasagna?
Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului , ma bucur ca va este de folos blog-ul . Foile de lasagna le fac eu dar gasiti si online de la Schar .
RăspundețiȘtergere