marți, 11 octombrie 2011

Tocanita de ciuperci Fara Gluten

        
               Ingrediente :
           
- 300 ml lapte
- 2 linguri cu varf faina de orez
- 1 lingura buna de ciuperci prajite
- 1 ardei iunte
- 1 patrunjel uscat ( Fuchs )
- ulei
- 1 praf boia  ( Fuchs)
- 1 praf piper ( Fuchs )

           Preparare :


      Se pune 2- 3 linguri de ulei la incins , apoi se adauga faina de orez si se caleste putin la foc mic .


 Cand faina s-a calit putin , se adauga praful de boia si praful de piper , apoi se amesteca bine  pe foc mic .


                         Se adauga ciupercile si  laptele , apoi se fierbe cateva minute bune .


                       Cand tocanita este aproape  fiarta se adauga ardeiul iute taiat marunt .


                           Frunzele de patrunjel se pun dupa ce tocanita este gata  .


Se poate servi cu mamaliguta .        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu