joi, 8 decembrie 2011

Musaca aromata Fara Gluten


                  Ingrediente :

- 400 gr cartofi ierti
- 1 cutie de salam ( Dulano - salam in stil spaniol )
- 1 cutie mini mozzarella   ( Lovilio , se gaseste in Lidl )
- pesmet ( Diafitt - Barbara)
- 5 linguri smantana (  Albalact , Danone etc )
- 2 oua mari
- marar
- sare
- piper

                  Preparare :

                                         Se taie cartofii rondele si se sareaza .


                                              Se taie mozzarella si salamul .


            Se bat ouale cu un praf de sare , piper si marar , apoi se adauga smantana si putina apa .


                      Nu ungem vasul de yena , doar punem un strat gros de pesmet .


           Apoi punem un strat de cartofi , salam , mozzarela , pesmet , sare , piper si pesmet  . 


                  In ultimul strat punem peste cartofi doar mozzarella , sare , piper si pesmet  .  


                      Apoi adaugam smantana si ouale o bagam la cuptor cam 45 de minute .


        Pesmetul va deveni aromat si perfect in combinatie cu restul ingredientelor , deci puteti sa puneti un strat generos pentru ca va fi foarte bun .


                                 Se pastreaza la frigider sau la temperatura camerei .

                                    
                                                   Se poate servi cu mujdei de usturoi .  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu