Ingrediente :
- 400 gr cartofi ierti
- 1 cutie de salam ( Dulano - salam in stil spaniol )
- 1 cutie mini mozzarella ( Lovilio , se gaseste in Lidl )
- pesmet ( Diafitt - Barbara)
- 5 linguri smantana ( Albalact , Danone etc )
- 2 oua mari
- marar
- sare
- piper
Preparare :
Se taie cartofii rondele si se sareaza .
Se taie mozzarella si salamul .
Se bat ouale cu un praf de sare , piper si marar , apoi se adauga smantana si putina apa .
Nu ungem vasul de yena , doar punem un strat gros de pesmet .
Apoi punem un strat de cartofi , salam , mozzarela , pesmet , sare , piper si pesmet .
In ultimul strat punem peste cartofi doar mozzarella , sare , piper si pesmet .
Apoi adaugam smantana si ouale o bagam la cuptor cam 45 de minute .
Pesmetul va deveni aromat si perfect in combinatie cu restul ingredientelor , deci puteti sa puneti un strat generos pentru ca va fi foarte bun .
Se pastreaza la frigider sau la temperatura camerei .
Se poate servi cu mujdei de usturoi .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu