luni, 14 mai 2012

Paste cu sos de rosii si ton Fara Gluten


        Ingrediente :

- 1 conseva de ton in ulei ( RioMare 160 gr )
- 200 gr paste ( Pasta d'oro )
- 300 ml suc de rosi sau bulion ( de casa )
- 1 lingura faina de orez ( Diafitt )
- 15 gr unt ( ZuZu , Fulga etc )
- busuioc ( Cosmin )
- piper ( Cosmin )
- usturoi ( Cosmin )
- chilli ( Fuchs )
- sare

         Preparare :

 Se pune la incalzit bulionul sau sucul de rosii , cand incepe sa fiarba adaugam faina de orez , praf chilli , praful de usturoi si sare . Lasam la fiert amestecand incontinuu pana se ingroasa putin iar apoi adaugam untul si eventual surplus de condimente daca e nevoie si mai lasam la fiert 1 minut . Intr-o farfurie desfacem conserva de ton si sfarma putin pentru ca altfel va ramane in bucati prea mari apoi se adauga in sos . Fierbem pastele impreuna cu un praf de sare , cand sunt fierte le scurgem , le spalam si le adaugam peste sosul obtinut si se mai lasa la foc mic in jur de 2 minute amestecand incontinuu .
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu