luni, 14 mai 2012
Paste cu sos de rosii si ton Fara Gluten
Ingrediente :
- 1 conseva de ton in ulei ( RioMare 160 gr )
- 200 gr paste ( Pasta d'oro )
- 300 ml suc de rosi sau bulion ( de casa )
- 1 lingura faina de orez ( Diafitt )
- 15 gr unt ( ZuZu , Fulga etc )
- busuioc ( Cosmin )
- piper ( Cosmin )
- usturoi ( Cosmin )
- chilli ( Fuchs )
- sare
Preparare :
Se pune la incalzit bulionul sau sucul de rosii , cand incepe sa fiarba adaugam faina de orez , praf chilli , praful de usturoi si sare . Lasam la fiert amestecand incontinuu pana se ingroasa putin iar apoi adaugam untul si eventual surplus de condimente daca e nevoie si mai lasam la fiert 1 minut . Intr-o farfurie desfacem conserva de ton si sfarma putin pentru ca altfel va ramane in bucati prea mari apoi se adauga in sos . Fierbem pastele impreuna cu un praf de sare , cand sunt fierte le scurgem , le spalam si le adaugam peste sosul obtinut si se mai lasa la foc mic in jur de 2 minute amestecand incontinuu .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu