miercuri, 7 septembrie 2011

Paste cu sos alb Fara Gluten



      Ingrediente

- 250 gr paste de porumb ( Pasta D'oro )
- 200 gr carne ( eu am pus de porc )
- 1 jumatate de rosie
- 1 jumatate de ardei
- 1 ceapa potrivita
- 100 ml apa ( in functie de cat sos doriti)
- ulei
- sare
- patrunjel
- piper alb



         Preparare :

 Se taie ceapa si ardeiul marunt  , apoi se taie rosia cuburi mici si carnea cuburi potrivite . Se pune 1 l de apa la fiert si un varf de cutit de sare , cand fierbe se adauga pastele si se lasa cam 20 de minute la fiert . Se pune uleiul la incins si se caleste ceapa si apoi se adauga si ardeiul , cand ceapa si ardeiul sunt calite se adauga sare dupa gust si carnea si se prajeste putin , apoi se adauga rosia si apa , se lasa la fiert la foc mic pana cand carnea e fiarta . Apoi se scurg pastele si se pun in tigaie alaturi se sos-ul obtinut , se lasa la foc mic 5-10 minute .


                                             Patrunjelul se pune in farfurie .


         Piperul se pune dupa gust in functie de cat de picant doriti sa fie , tot deasupra .



                                                     Pofta buna ! ! !    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu