sâmbătă, 14 ianuarie 2012
Raffaello Fara Gluten
Ingrediente :
- 150 gr de unt ( ZuZu , Albalact etc )
- 100 gr aproximativ de lapte praf ( Diafitt )
- 100 gr zahar vanilat ( Diafitt , Dr Oetker , Cosmin )
- 200 gr nuca de cocos ( Diafitt )
- esenta de vanilie ( Dr Oetker )
- visine din visinata , stafide sau alune
- 50 gr nuca de cocos pentu decor
Preparare:
Se amesteca ingredientele , esenta de vanilie se pune in functie de cat de aromate doriti sa fie bomboanele iar laptele praf dupa cat de uscate le doriti ( atentie insa ca laptele praf va intari consistenta aluatului ) .
Daca doriti sa le faceti cu stafide , recomand sa le fierbeti in lapte pentru a se inmuia , iar visinele le puteti lasa intr-o sita peste noapte ( altfel vor fi foarte suculente ) .
Le puteti face de marimi diferite sau la fel , in mijloc puneti visina ( o jumatate ) apoi strange-ti cu grija si le modelati in forma rotunda iar apoi le dati prin nuca de cocos .
Se pastreaza la frigider pentru ca sunt foarte bune reci !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu