vineri, 27 ianuarie 2012
Chec la microunde Fara Gluten
Ingrediente :
- 2 oua
- 2 linguri de faina ( Diafitt-Barbara )
- 2 linguri de zahar
- 4 linguri de lapte
- 2 linguri de ulei
- esenta de vanilie
- un varf de cutit de bicarbonat ( Diafitt )
- 2 prune uscate
Glazura
- 60 gr ciocolata ( Diafitt )
- 3 linguri de apa
- 20 gr unt ( ZuZu , Albalact etc )
- 1 lingura de cacao ( Diafitt , Dr Oetker )
- esenta de rom
Preparare :
Se bat albusurile spuma imreuna cu o lingura jumate de zahar , se bat spuma tare .
Apoi se adauga o lingura de spuma peste galbenusuri si se bat bine , apoi adaugam laptele , uleiul , bicarbonatul , si esenta de vanilie .
Amestecam bine si adaugam faina dar atentie la gogolosi .
Apoi taiem marunt prunele si le adauga in compozitie .
Ne trebuie o cutie care ne permite sa o tinem in cuptorul cu microunde .
Adaugam compozitia in cutie , cutia o puteti tapa , eu am tapat-o pentru orice eventualitate .
Se tine la cuptor in jur de 20 de minute eventual il puteti verfica .
Cat lasam la racit checul noi facem glazura : punem intr-un vas ciocolata , untul apa si esenta de rom , apoi pune totul la fac pana se topeste ciocolata .
Apoi taiem checul felii si apoi facem un sirop din zahar si esenta de rom si insiropam bine .
Apoi punem glazura de ciocolata intre felii si deasupra iar apoi ornam cu nuca de cocos si va iesi un mini tortulet .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu