vineri, 27 ianuarie 2012

Chec la microunde Fara Gluten


                 Ingrediente :
- 2 oua
- 2 linguri de faina ( Diafitt-Barbara ) 
- 2 linguri de zahar
- 4 linguri de lapte
- 2 linguri de ulei
- esenta de vanilie
- un varf de cutit de bicarbonat  ( Diafitt )
- 2 prune uscate

 Glazura

- 60 gr ciocolata ( Diafitt )
- 3 linguri de apa
- 20 gr unt ( ZuZu , Albalact etc )
- 1 lingura de cacao ( Diafitt , Dr Oetker )
- esenta de rom

                  Preparare :

            Se bat albusurile spuma imreuna cu o lingura jumate de zahar , se bat spuma tare .


      Apoi se adauga o lingura de spuma peste galbenusuri si se bat bine , apoi adaugam laptele , uleiul , bicarbonatul , si esenta de vanilie .


                           Amestecam bine si adaugam faina dar atentie la gogolosi .


                                     Apoi taiem marunt prunele si le adauga in compozitie .


           Ne trebuie o cutie care ne permite sa o tinem in cuptorul cu microunde .


   Adaugam compozitia in cutie , cutia o puteti tapa , eu am tapat-o pentru orice eventualitate .
                               Se tine la cuptor in jur de 20 de minute  eventual il puteti verfica  .


         Cat lasam la racit checul noi facem glazura : punem intr-un vas ciocolata , untul apa si esenta de rom , apoi pune totul la fac pana se topeste ciocolata .


    Apoi taiem checul felii si apoi facem un sirop din zahar si esenta de rom si insiropam bine .


 Apoi punem glazura de ciocolata intre felii si deasupra iar apoi ornam cu nuca de cocos si va iesi un mini tortulet .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu