joi, 9 iunie 2011

Budinca cu biscuiti si scortisoara ( Natillas con caseras ) Fara Gluten

  
    Ingrediente :

- 800 ml lapte
- 7 linguri de zahar
- 1 plic zahar vanilat ( Dr Oetker )
-  2 plicuri budinca de vanilie ( se poate folosi si alte arome )
- 1 pachet de biscuiti   ( Petit , Schar )



    Preparare  :

Se amesteca budinca cu 100 ml lapte apoi se fierbe restul de lapte la foc mic , se adauga zaharul si zaharul vanilat apoi se adauga crema obtinuta din budinca , amestecata cu lapte fiert  si se fierbe cateva minute .



Budinca  se fierbe pana se ingroasa .


             Apoi se pune cate un rand de budinca si cate unul de biscutii , daca biscutii sunt prea tari ( precum cei care contin mult malai ) se pot da prin masina de nuca sau zdrobiti  bucatele cat mai mici  ( pentru ca nu se inmoaie )                                                  

                      Dupa ultimul strat de budinca se pune scortisoara ( merge foarte bine cu budinca de vanilie) dar se poate inlocui cu zahar pudra sau cacao ..
 Pofta buna ! ! !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu