vineri, 28 octombrie 2011

Bagheta umpluta Fara Gluten


             Ingrediente :

- 1 bagheta ( Diafitt , Schar )
- 60 gr salam ( Martinel , Dulano )
- 200 ml bulion
- 50 gr pasta de ardei
- 1 lingurita mustar  ( Knorr ) 
- 20 gr unt


          Preparare :

 Se face un ketchup din mustarul cu 100 ml bulion si pasta de gogosarii apoi se lasa la odihnit 5 minute  .

  
                            Scobim bagheta in mijloc dar atentie sa nu rupeti peretii baghetei .  


     Taiem miezul si punem restul de bulion peste , apoi amestecam bine pana se inmoaie bine .


                                                     Lasam miezul la inmuiat .  


                                              Apoi taiem salamul cuburi potrivite .


 Apoi incepem sa punem cate un strat de unt , unul de salam si unul din miezul inmuiat in bulion .


                                Trebuie sa apasati putin pentru a intra si in peretii baghetei .


                             Ultimul strat de unt il punem putin mai gros pentru a putea "curge" .


           La final punem un strat gros de ketchup , si il dam la cuptorul cu microunde 5 minute .   


                                               Deasupra mai puteti pune putin unt .


                                       Este foarte bun cald cu supliment de ketchup rece ...
                     

                                   Nu se pune la frigider , pentru ca va deveni tot o "crema" .
 
 
                                                                   Pofta buna ! ! !



 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu