Ingrediente :
- 1 bagheta ( Diafitt , Schar )
- 60 gr salam ( Martinel , Dulano )
- 200 ml bulion
- 50 gr pasta de ardei
- 1 lingurita mustar ( Knorr )
- 20 gr unt
Se face un ketchup din mustarul cu 100 ml bulion si pasta de gogosarii apoi se lasa la odihnit 5 minute .
Scobim bagheta in mijloc dar atentie sa nu rupeti peretii baghetei .
Taiem miezul si punem restul de bulion peste , apoi amestecam bine pana se inmoaie bine .
Lasam miezul la inmuiat .
Apoi taiem salamul cuburi potrivite .
Apoi incepem sa punem cate un strat de unt , unul de salam si unul din miezul inmuiat in bulion .
Trebuie sa apasati putin pentru a intra si in peretii baghetei .
Ultimul strat de unt il punem putin mai gros pentru a putea "curge" .
La final punem un strat gros de ketchup , si il dam la cuptorul cu microunde 5 minute .
Deasupra mai puteti pune putin unt .
Este foarte bun cald cu supliment de ketchup rece ...
Nu se pune la frigider , pentru ca va deveni tot o "crema" .
Pofta buna ! ! !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu