duminică, 16 octombrie 2011

Mamaliguta cu branza Fara Gluten

           
                   Ingrediente :

- 300 gr faina de malai ( Drafitt )
- 1 l apa
- branza de casa
- sare
- slaninuta prajita

                   Preparare :

                                   Se fierbe bine mamaliga cu un praf de sare . 

  
               Prajim slaninuta si daca vrem mamaliguta mai "crocanta" prajim si soric .


                                             Dam branza prin razatoare .


 Si ne apucam de treaba , punem cate un strat de mamliguta , unul de slaninuta cu untura si unul de branza  .

               
  O tinem tot asa pana ajungem la ultimul strat cand o sa intindem  mamliguta cu "o burtica" in afara , pentru a se putea intinde cat mai bine branza .  


                                    In ultimul strat putem sa punem si putin piper .


           Mamaligutei ii place sa se odihneasca putin , nu mult , suficient cat sa intre aromele bine in ea . 


  In cazul in care s-a racit prea tare si vreti sa o incalziti se poate reicalzi intr-o tigaie fara ulei .

 
              Merge foarte bine si cu gem de orice fel , dar cu cel de prune merge de minune . 


                                          Se poate consuma si rece cat si calda .  


                                              Se poate consuma si cu lapte ....





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu