luni, 26 septembrie 2011

Ciorba de perisoare Fara Gluten






            Ingrediente :

- 300 gr carne tocata
- 2 oua
- 150  gr orez
- mirodenii , patrunjel frunze si leustean ( Fuchs )
- sare
- piper
- 4 morcovii mari
- 1 pastarnac
- telina
-  5 l apa
- smantana ( Danone sau Albalact )
- 1 lamaie

            Preparare :

 Se curata morcovii , pastarnacul si telina si se taie toate marunt , se pune apa la fiert si se adauga legumele si sarea . Se alege orezul si se pune peste carne apoi se adauga ouale si mirodeniile si se amesteca bine .. Cand morcovii sunt pe jumate fierti se adauga perisoarele obtinute din compozitia de carne , oua si orez . Se stoarce lamaia . In ciorba se pune sare si piperul .


 Dupa ce ciorba s-a racit cat de cat se adauga smantana dar cu grija sa nu se stranga , apoi se adauga si zeama de lamaie si se mai adauga sare si piper la nevoie ..


               Se poate servi si rece si calda , si merge foarte bine cat mai acrisoara .
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu