vineri, 7 octombrie 2011

Ciorba de legume Fara Gluten

                  Ingrediente :

- 3 aripioare de pui
- 1 pastarnac
- 50 gr telina
- 1 morcov  mare
- 100 gr taiteii ( Per picoli , Pasta d'oro )
- 4 l apa
- 1 cartof mare
- 1 iaurt ( Nutriday , Danone )
- 1 lamaie
- sare
- boabe de piper ( Fuchs )
- frunze de patrunjel ( Fuchs ) 


  Se pune apa la fiert impreuna cu sare , carnea si boabele de piper apoi se taie morcovul , pastarnacul si telina cuburi mici si se pun dupa ce carnea este pe jumate fiarta . Cand morcovii sunt pe jumate fierti se adauga taiteii si la 5-6 minute se adauga si cartofii taiati cuburi mici .



                                     Cand ciorba este fiarta se lasa 20 de minute la racit . 


         Se pune iaurtul intr-un bol si se adauga zeama de lamaie apoi se amesteca bine , si incet incet se adauga cate o lingura de ciorba si se amesteca incontinuu , apoi se adauga iaurtul in ciorba si supliment de sare daca mai e nevoie .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu