Ingrediente :
- 1 corn cu pizza ( Diafitt )
- 4 felii de sunca ( Dulano , Martinel )
- 6 linguri bulion
- vegeta ( Diafitt )
- marar ( Fuchs )
- unt
Preparare :
Se scobeste cornul cu atentie , daca folositi corn cu pizza si cascaval de la Diafitt aveti grija sa nu taiati prea mult pentru ca se scobeste foarte usor , apoi se taie sunca cuburi mici si continutul care l-am scos din corn se taie cat mai marunt , apoi se pun si restul ingredientelor .
Daca bulionul e prea apos puteti adauga mai putin sau adaugati putin pesmet .
Se amesteca ingredientele bine bine si se lasa 5 minute la "inmuiat" .
Aveti grija sa nu iasa cu mici gauri pentru ca , compozitia va curge .
Se umple compozitia si deasupra se pune untul in cuburi apoi se poate pune in tigaie sau la cuptor .
Se serveste cat e calda si merge foarte bine si simpla dar si cu salata de legume sau muraturi .
Se poate servi si cu ceai .
Daca doriti puteti pune cateva cuburi de unt si in tigaie sau tava , pentru a fi mai moale .
Daca doriti sa o pastrati pentru cateva ore , o puteti pastra in folie sau o cutie care se inchide ermetic .
Merge foarte bine la micul dejun .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu