luni, 24 octombrie 2011

Corn cu pizza umplut Fara Gluten


                Ingrediente :

- 1 corn cu pizza ( Diafitt )
- 4 felii de sunca ( Dulano , Martinel )
- 6 linguri bulion
- vegeta ( Diafitt )
- marar ( Fuchs )
- unt


                Preparare :


 Se scobeste cornul cu atentie , daca folositi corn cu pizza si cascaval de la Diafitt aveti grija sa nu taiati prea mult pentru ca se scobeste foarte usor  , apoi se taie sunca cuburi mici si continutul care l-am scos din corn se taie cat mai marunt , apoi se pun si restul ingredientelor .  


                Daca bulionul e prea apos puteti adauga mai putin sau adaugati putin pesmet .


                       Se amesteca ingredientele bine bine si se lasa 5 minute la "inmuiat" .

 

                        Aveti grija sa nu iasa cu mici gauri  pentru ca , compozitia va curge .
 

 Se umple compozitia si deasupra se pune untul in cuburi apoi se poate pune in tigaie sau la cuptor  .  


    Se serveste cat e calda si merge foarte bine si simpla dar si cu salata de legume sau muraturi .


                                                    Se poate servi si cu ceai .


           Daca doriti puteti pune cateva cuburi de unt si in tigaie sau tava , pentru a fi mai moale .


 Daca doriti sa o pastrati pentru cateva ore , o puteti pastra in folie sau o cutie care se inchide ermetic .


                                             Merge foarte bine la micul dejun .  


                                        Se poate reincalzi la cuptorul cu microunde .





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu