marți, 10 aprilie 2012

Orez cu legume si sos de pui Fara Gluten


              Ingrediente :

        Orez :

- 300 gr orez
- 50 gr ardei rosu
- 100 gr broccoli
- 80 gr morcov
- 50 gr ceapa
- 40 gr pastarnac
- 30 gr telina
- ardei iute
- sare
- piper ( Fuchs )
- ulei 
- apa

     Sos :

- 300 gr piept de pui
- 50 gr ardei rosu taiat felii subtiri
- 50 gr pastarnac taiat felii subtiri
- 50 gr ceapa taiata felii subitiri
- ardei iute
- piper    ( Fuchs )
- sare
- praf de usturoi ( Fuchs )
- busuioc ( Fuchs )
- apa


          Preparare :

 Se taie legumele in cuburi potrivite iar apoi se alege orezul , se calesc legumele in putin ulei si treptat se adauga cate 50 ml de apa iar apoi se adauga orezul si se adauga 600 ml de apa si condimentele . Se pune apa la fiert impreuna cu un praf de sare , cand incepe sa fiarba adaugam broccoli si stingem focul , il lasam cam 10 minute , broccoli se adauga cand orezul este fiert .


  Taiem legumele felii si le calim bine in ulei , apoi adaugam pieptul de pui ( condimentat separat si lasat la marinat cel putin 30 de minte ) iar apoi adaugam treptat cate 50 de ml de apa odata , pana obtinem un sos subtirel , apoi adaugam condimentele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu