miercuri, 26 octombrie 2011

Drob de pui Fara Gluten


              Ingrediente :

- 500 gr pipote de pui fierte
- 100 gr ficatei de pui fierti
-  6 oua
- 2 felii depaine ( Diafitt , Schar )
- vegeta ( Diafitt )
- frunze de patrunjel ( Fuchs )
- frunze de marar uscate ( Fuchs )
- sare
- usturoi ( Fuchs )
             Preparare :


                                         Dam pipotele si ficateii prin masina de macinat .


                                      Inmuiem painea in lapte sau apa , si o stoarcem bine .
 

                          Putem folosi frunze de usturoi sau cativa  catei de ustuoi dati prin presa .

          
       Punem compozitia intr-un vas de yena tapat cu ulei si il dam la cuptor pt circa 2 ore maxim .   


                Aveti grija insa , pentru ca uleiul cu , care a-ti tapat tava va fierbe si va curge afara .


                                       Drobul va ramane moale , desi e sufucient de copt .
        

                                              Se pastreaza foarte bine la frigider .


                                             Merge foarte bine cu garnitura de cartofi .


                            E preferabil sa se manance cald , pentru ca prin racire , se intareste .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu