Ingrediente :
- 500 gr pipote de pui fierte
- 100 gr ficatei de pui fierti
- 6 oua
- 2 felii depaine ( Diafitt , Schar )
- vegeta ( Diafitt )
- frunze de patrunjel ( Fuchs )
- frunze de marar uscate ( Fuchs )
- sare
- usturoi ( Fuchs )
Preparare :
Dam pipotele si ficateii prin masina de macinat .
Inmuiem painea in lapte sau apa , si o stoarcem bine .
Putem folosi frunze de usturoi sau cativa catei de ustuoi dati prin presa .
Punem compozitia intr-un vas de yena tapat cu ulei si il dam la cuptor pt circa 2 ore maxim .
Aveti grija insa , pentru ca uleiul cu , care a-ti tapat tava va fierbe si va curge afara .
Drobul va ramane moale , desi e sufucient de copt .
Se pastreaza foarte bine la frigider .
Merge foarte bine cu garnitura de cartofi .
E preferabil sa se manance cald , pentru ca prin racire , se intareste .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu