sâmbătă, 31 martie 2012
Gogosi Fara Gluten
Ingrediente :
- 100 gr faina ( Barbara mix paine - Diafitt
- 90 ml lapte caldut ( ZuZu , Fulga etc )
- 4 gr drojdie ( Haas - Diafitt )
- 15 gr margarina ( Rama Clasic )
- 1 lingura zahar
- 1 galbenus de ou
- esenta de vanilie
- ulei pentru prajit
Preparare :
Punem intr-un bol faina , drojdia , zaharul , margarina , galbenusul si laptele , amestecam bine cu mixerul cam 1 minut .
Lasam la dospit cam o ora la loc caldut , apoi punem uleiul la incins si adaugam compozitia cu o lingurita care o dam prin ulei ( sa nu se lipeasca ) , le coacem dupa gust eu le-am copt in 3 feluri : usor - sunt usor necoapte , potrivit - sunt pufoase dar parca mai cer putina coacere , tare - sunt usor pufoase .
Merg foarte bine cu lapte , gem sau nutella si se pot consuma atat calde cat si reci .
Sunt gustoase si se apropie destul de mult de gustul de gogosi normale.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu