marți, 7 iunie 2011
Pizza Fara Gluten
Ingrediente pentru Aluat :
- 150 gr faina ( Mix Pan , Schar )
- 150 gr faina de orez
- 8 gr drojdie ( Dr Oetker )
- apa cat cuprinde
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Se amesteca ingredientele apoi se adauga apa ( atentie sa nu fie prea moale ) , se intinde foaia apoi se impunge cu o furculita . Se lasa la cuptor 15 minute .
Ingrediente pentru Umplutura
- 40 gr salam ( Martinel )
- 150 gr carnat ( eu am pus de casa )
- 15 gr ardei rosu
- 70 gr cascaval ( sau cas de casa )
- 30 ml pasta de rosii
- 2 oua + un varf de cutit de sare
Se taie salamul , carnatul si ardeiul cubulete si se pun direct pe blat , apoi se pune cascavalul pasta de rosii si ouale . Se pot pune si mirodenii precum busuiocul , mararul , oregano , etc .... Se mai lasa la cuptor inca 5-10 minute .
Pofta buna ! !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu