marți, 7 iunie 2011

Pizza Fara Gluten




      Ingrediente pentru Aluat :

- 150 gr faina ( Mix Pan , Schar )
- 150 gr faina de orez
- 8 gr drojdie ( Dr Oetker )
- apa cat cuprinde
- sare dupa gust
- piper dupa gust

Se amesteca ingredientele apoi se adauga apa ( atentie sa nu fie prea moale ) , se intinde foaia apoi se impunge cu o furculita . Se lasa la cuptor 15 minute .


   Ingrediente pentru Umplutura


- 40 gr salam ( Martinel  )
- 150 gr carnat ( eu am pus de casa )
- 15 gr ardei rosu
- 70 gr cascaval ( sau cas de casa )
- 30 ml pasta de rosii
- 2 oua + un varf de cutit de sare

Se taie salamul , carnatul si ardeiul cubulete si se pun direct pe blat , apoi se pune cascavalul pasta de rosii si ouale . Se pot pune si mirodenii precum busuiocul , mararul , oregano , etc .... Se mai lasa la cuptor inca 5-10 minute .







                                                      Pofta buna ! !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu