joi, 14 iulie 2011

Paste cu varza Fara Gluten



      Ingrediente
- 500 gr paste ( Pasta d'oro )
- 1 varza mare
- sare
- piper
- ulei 
- 1 l apa


   Preparare

  Se pun pastele la fiert in apa si se lasa la foc mic 30 de minute , se da varza prin razatoare si apoi se freaca cu sare 2 minute , apoi se scurge ( se strange in mana tare ) si se pune ulei la incins , cand uleiul e incins se pune varza si se caleste pana prinde o nuanta maronie , apoi se pune piperul . Pastele se spala bine cu apa calda ( altfel se intaresc mai repede ) , apoi se pun peste varza calita si se amesteca bine .





                                                                    Pofta buna !



        Pastele nu se pun la frigider pentru ca se intaresc ( si se fac ciudate in textura ) , se pun intr-o cutie cu capac si se inchide ermetic cat sunt calde ! ! !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu