Ingrediente :
- 1 punga soia cuburi
- 200 gr cus cus ( Cornito , Diafitt )
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 morcov
- 1 patrunjel
- sare
- piper ( Fuchs )
- vegeta ( Diafitt )
- ulei
Preparare :
Se da morcovul si patrunjelul prin razatoare ( partea mica a razatoarei ) apoi se taie ceapa marunt si se caleste ceapa pana se caramelizeaza apoi se adauga morcovul si patrunjelul si un praf de sare , dupa ce se calesc bine se adauca apa dar nu multa odata , pana se face ca o pasta .
Intre timp fierbem cus cus-ul cu un praf de sare .
Inainte de a adauga cus cus-ul peste sosul de soia , se spala intr-o sita cu apa calduta , apoi se adauga peste sosul de soia si punem putina apa apoi lasam la fiert 5 minute , amestecand incontinuu sa nu se prinda .
Apoi adaugam un praf de sare , vegeta , si frunzele de patrunjel .
Se poate pastra la frigider si reincalzi la cuptorul cu microunde .
Merge foarte bine cu salata de legume sau muraturi .
Daca doriti sa nu se simta gustul de porumb , puteti pune mai multa apa atunci cand adaugati cus cus-ul si il lasati sa fiarba mai mult cu sosul de soia .
Pofta buna ! ! !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu