marți, 17 aprilie 2012

Fasole scazuta Fara Gluten


             Ingrediente :

 - 1 borcan de fasole verde
- 100 gr carnat de casa ( sau salam Dulano )
- 3 linguri faina de orez ( Diafitt - Hunorganic )
- 1 ceapa mica
- 1 sfert ardei verde
- 2 catei de usturoi
- ulei
- sare
- apa
- piper ( Fuchs )

           Preparare :

    Taiem ceapa si ardeiul si le calim in putin ulei , apoi adaugam carnatul sau salamul si usturoiul .


  Amestecam faina cu 100 ml de apa si sare , adaugam peste restul ingredientelor in tigae apoi adaugam fasolea si restul de condimente . Se fierbe la foc mic si se adauga apa dupa cat doriti sa fie de gros sau subtire , deasupra se pun frunze de patrunjel sau marar .


                                                           Se pastreaza la frigider .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu