Ingrediente :
- 200 gr piept de pui
- 100 ml apa
- 1 morcov
- 1 patrunjel
- 40 gr telina
- 40 gr ardei rosu
- 1 ceapa mica
- 5 linguri smantana ( Albalact , Danone )
- piper ( Fuchs , Cosmin )
- sare
- vegeta ( Diafitt )
- frunze de patrunjel ( Fuchs )
- 3 l apa
- 1 galbenus
- lamaie
Preparare :
Punem apa la fiert cu un praf de sare si pregatim restul ingredientelor :
Dam morcoul si patrunjelul prin razatoare .
Taiem ceapa marunt , apoi taiem ardeiul , si patrunjelul si telina in cuburi potrivite .
Alegem orezul apoi adaugam pieptul de pui si dupa ce luam spuma care se va face deasupra adaugam toate ingredientele de mai sus .
Pregatim smantana sa fie la temperatura camerei , la fel si oul .
Separam galbenusul si il amestecam cu smantana .
Apoi amestecam piperul , vegeta si un praf de sare , amestecam bine sa nu se faca gogolosi .
Cand ciorba este fiarta o luam de pe foc si o lasam 5 minute apoi adaugam incet smantana si sare in caz ca mai este nevoie .
Apoi se pun frunzele de patrunjel si se amesteca bine .
Se poate pastra la frigider .
Puteti pune lamaia cand ciorba e gata , sau de fiecare data cand o consumati .
Puteti pune si putin putin mustar daca o preferati mai condimentata .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu