joi, 17 noiembrie 2011

Sos de ciuperci pentru Gnocchi Fara Gluten


                Ingrediente :

- 1 borcan de ciuperci
- 1 rosie
- 1 ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- 20 gr unt
- patrunjel
- busuioc
- 200 ml apa
- sare
- piper ( Fuchs )

                 Preparare :


 Taiati ceapa marunt , puneti untul la topit si adaugati ceapa taiata , putin ulei si  usturoiul taiat marunt si un praf de sare .  


                          Apoi decojiti rosia , o taiati marunt si o adaugati peste ceapa si usturoi .
                 

                                        Apoi stoarceti ciupercile si le adaugati peste rosi .


                                            Apoi adaugati apa si lasati la foc mic 3 minute .


                                     Apoi adaugati gnocchi  si ii mai lasam la foc mic 2 minute .   
 

                           Apoi adaugati busuiocul , patrunjelul , si surplus de sare si piper .


                                Mai puteti adauga putin unt si usturoi pentru un gust mai intens .


                              Daca doriti sa fie mai mult sos , adaugati inca o jumatate de rosie .


                                                                     Pofta Buna ! ! !


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu