Ingrediente :
- 1 borcan de ciuperci
- 1 rosie
- 1 ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- 20 gr unt
- patrunjel
- busuioc
- 200 ml apa
- sare
- piper ( Fuchs )
Preparare :
Taiati ceapa marunt , puneti untul la topit si adaugati ceapa taiata , putin ulei si usturoiul taiat marunt si un praf de sare .
Apoi decojiti rosia , o taiati marunt si o adaugati peste ceapa si usturoi .
Apoi stoarceti ciupercile si le adaugati peste rosi .
Apoi adaugati apa si lasati la foc mic 3 minute .
Apoi adaugati gnocchi si ii mai lasam la foc mic 2 minute .
Apoi adaugati busuiocul , patrunjelul , si surplus de sare si piper .
Mai puteti adauga putin unt si usturoi pentru un gust mai intens .
Daca doriti sa fie mai mult sos , adaugati inca o jumatate de rosie .
Pofta Buna ! ! !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu