marți, 15 noiembrie 2011

Pasta alla norma Fara Gluten


                Ingrediente :     

- 250 gr paste ( Pasta d'oro , Schar , Diafitt )
- 1 vanata
- 1 conserva de rosii in sos
- 50 gr unt
- ardei iute
- piper ( Fuchs )
- sare
- busuioc  ( Fuchs )
- 3 catei de usturoi
- 1 ceapa mica

                 Preparare :


       Curatim vanata si o taiem cuburi potrivite ( daca o curatim un strat subtire va ramane "crocanta" , recomand sa fie un strat mai gros ) apoi  o saram bine bine si o lasam la odihnit 40 de minute .  


                            Se scot rosiile din cutie si taie cubulete  apoi se pun inapoi in  sos .  


                        Se taie ceapa felii subtiri , apoi se taie usturoiul si cateva felii de ardei iute .  


                              Calim ceapa si calim si usturoiul dar foarte putin sa nu devina amarui .


                    Adaugam vinetele si putina sare si untul apoi le calim bine bine , pana devin moi .


                               Apoi se adauga rosile taiate marunt si sosul si se mai fierb putin asa .


             Se adauga 100 ml de apa si se lasa la odihnit pana fierb pastele cu un praf de sare .  


                                Apoi adaugam pastele si le mai calim putin impreuna cu sosul .


                                Daca doriti si gasiti puteti rade putin parmezan sau telemea .


                        Se pastreaza la temperatura camerei intr-o cutie cu inchidere ermetica .


      Se pot reincalzi la cuptorul cu microunde , se pot servi si merg foarte bine  cu   vinete pane .


   Pofta buna ! ! ! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu