joi, 8 decembrie 2011

Pancakes Fara Gluten


                Ingrediente :

- 100 gr faina ( Diafitt- Barbara )
- 20 gr budinca de vanilie ( Diafitt- Haas )
- 20 gr amidon de porumb ( Diafitt-Mester )
- un praf de copt
- 2 oua
- esenta de vanilie
- 3 linguri de miere 
- 70 ml lapte
                Preparare :


                      Se pun ouale intr-un bol impreuna cu laptele , esenta de vanilie si mierea .


                                            Se bat cu mixerul pana devin spuma .


                     Apoi se peste oua se adauga faina , amidonul ,budinca si praful de copt . 


   Se lasa 5 minute la odihnit si in functie de cat de subtiri le doriti mai puteti adauga lapte .

 
                     Se unge tigaia cu ulei si  lasa la foc mic ( cat doriti sa fie de coapte ) .


                                               Se pot servi cu lapte si miere ! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu