miercuri, 2 mai 2012

Paste cu sos bolognese Fara Gluten


             Ingrediente :

- 1 plic pentru sos bolognese ( Diafitt - Mester Csalad )
- 300 ml de apa
- 150 gr parizel ( Dulano - Lyoner )
-  300 gr paste ( Pasta D'oro , Diafitt etc )
- sare
- piper  ( Fuchs , Cosmin )
- busuioc proaspat sau ( Cosmin )
- ulei

            Preparare :

 Se taie ceapa marunt iar apoi se taie parizelul cuburi potrivite si se adauga peste uleiul incins si se calesc pana se caramelizeaza ceapa iar parizelul primeste o culoare rosiatica . Adaugam apa iar apoi praful pentru sos si il lasam la foc mic pana se ingroasa putin ( aproximativ 3 minute ) amestecand incontinuu .  Se pun pastele la fiert in apa cu sare , dupa ce se spala se clatesc cu apa rece si se adauga peste sos .  Adaugam restul de ingrediente , se pastreaza foarte bine la frigider cat si la temperatura camerei .

 

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu