Ingrediente :
- 300 gr cartofi copti
- 4 linguri de faina ( Mix Pan-Schar , Diafitt )
- 2 galbenusuri
- un praf de sare
- nucsoara ( optional )
- piper (Fuchs )
Preparare :
Scoateti miezul din cartofi si il pisati cu o furculita sau il puteti da prin razatoare .
Apoi adaugati galbenusul si amestecati bine cu un praf de sare , piperul si nucsoara .
Lasati la odihnit 5 minute .
Apoi framantam bine ingredientele .
Taiem aluatul in bucati mai mici .
Apoi facem cateva "baghete" cam de un deget de groase .
Si le taiem cat dorim de lungi .
Apoi le fierbem in apa dar inainte sa le adaugam in apa , adaugam un praf de sare . Le fierbem pana se ridica la suprafata , apoi le asezam pe un servetel sau direct in sos .
Buna,interesanta reteta,o sa o fac si eu cu sos de rosii si branza:)
RăspundețiȘtergere