marți, 28 iunie 2011

Ficatei cu sos de ceapa si mamaliguta Fara Gluten






       Ingrediente :
- 1 kg ficatei
- 5 cepe marisoare
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- circa 200 ml apa

        Preparare :

     Se taie ceapa marunt sau mare dupa preferinta . Se caleste cam 15 minute in ulei si pe parcurs se adauga cate un pic de apa ca sa nu se arda ceapa  ..


                                             Se curata ficateii si se taie in 2 fiecare .


Apoi se adauga ficateii si se mai lasa la foc inca 20 de minute amestecand din cand in cand si pe la minutele 15 se adauga si restul de apa ramas . Se poate fierbe mai mult daca vreti ca sosul sa fie mai gros . Apoi se face o mamaliguta ( reteta e mai jos ) care poate sa fie dupa preferinta mai tare sau mai moale , cu cas sau fara insa atentie la gogolosi .

Mamaliguta este reteta normala...

       Ingrediente  :

  - 200 ml apa
  - 125 gr malai
  -  sare
                                             
          Preparare:
                                         
          Se fierbe apa se pune sarea si se adauga incet  malaiul (amestecand cu telul incontinuu ) .
                                           
                                                      Atentie la gogoloase !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu