luni, 26 septembrie 2011

Paste cu ficatei si sos de ceapa Fara Gluten


          Ingrediente :

- 250 gr paste ( Pasta d'oro )
- 250 gr ficatei
- 2 ceape mari
- 500 ml apa
- ulei
- sare
- piper


  Se pun pastele la fiert in 500 ml apa si se adauga sare . Se curata ficateii si se taie in jumatate fiecare .



Se curata ceapa si se taie marunt , se pune uleiul la incins si se adauga ceapa , se lasa pana se face pasta , la foc mic , amestecand din cand in cand sa nu se arda . Apoi se adauga ficatelul , se sareaza si se lasa la foc mic pana cand e facut bine .


Cand pastele sunt fierte , se strecoara si se spala , apoi se adauga peste ficatei si se mai lasa asa la foc mic inca 5 - 10 minute .





2 comentarii:

  1. Cum credeti ca pastele (care contin faina de grau) ar putea fi vreodata fara gluten???

    RăspundețiȘtergere
  2. Pastele folosite de mine nu contin gluten deoarece sunt din porumb sau orez ba chiar au sigla fara gluten daca va uitati putin la poza nr 2.

    RăspundețiȘtergere