joi, 13 octombrie 2011

Salam - Rulada de orez expandat Fara Gluten

 

                Ingrediente :

- 100 gr margarina
- 60 gr orez expandat ( Rice&Rice )
-  2 linguri bune de miere
- 2 linguri potrivite de cacao ( Dr Oetker )
- 30 gr nuca de cocos
- esenta de rom ( Dr Oetker )
- zahar daca preferati sa fie dulce dulce
 
               Preparare


                                          Se sfarma orezul expandat cat mai marunt .


  Se pune margarina la topit apoi se adauga mierea , esenta de rom si cacaoa , apoi se mai fierbe cateva secunde .


     Se amesteca incontinuu si se adauca nuca de cocos , se amesteca 1 minut pentru a intra aroma .


        Apoi se adauga orezul expandat si se amesteca pana ce orezul incepe sa se inmoaie .  


             Se unge o folie sau o punga cu putina margarina si se pune compozitia din orez .


                                  Se face un "salam" si se da la frigider o ora doua .


                      Se cam mananca cu lingurita , asta in cazul in care nu reusiti sa il feliati .


                                              Este foarte gustos si aromat !

 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu