Ingrediente :
- 1 piept de pui taiat fasi
- 3 oua
- 2 linguri de faina ( Mix Pan , Schar )
- susan
- mac
- ulei
- sare
- piper ( Fuchs )
- boia ( Fuchs )
- chilli ( Fuchs )
Preparare :
Taiem pieptul de pui fasii potrivite apoi il condimentam bine cu sare , piper , boia si chilli ( atentie la chilli ) .
Apoi dam fiecare fasie prin faina , ou , susan si cu mac ( puteti amesteca susanul cu macul sau le puteti face fiecare separat ) . Si tot asa pana la ultima fasie , apoi le coacem la foc mic , dar nu le punem in ulei , numai cand uleiul este incins ( pentru ca altfel vor trage uleiul foarte tare ) .
Cu cat dorim sa se simta aroma de mac si susan , cu atat le prajim mai tare .
Se pastreaza foarte bine la frigider .
Merg foarte bine cu o garnitura de cartofi sau chiar in sandwich .
Atentie insa , daca sunt prea prajite devin amarui .
Cele cu mac le puteti da de 2 ori prin faina si ou ( vor fi putin mai moi ) .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu