sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Pui shanghai Fara Gluten


                 Ingrediente :

- 1 piept de pui taiat fasi
- 3 oua
- 2 linguri de faina ( Mix Pan , Schar )
- susan
- mac
- ulei
- sare
- piper ( Fuchs )
- boia  ( Fuchs )
- chilli ( Fuchs )  

             Preparare :


   Taiem pieptul de pui fasii potrivite  apoi il condimentam bine cu sare , piper , boia si chilli ( atentie la chilli )  .

  Apoi dam fiecare fasie prin faina , ou , susan si cu mac  ( puteti amesteca susanul cu macul sau le puteti face fiecare separat )  . Si tot asa pana la ultima fasie , apoi le coacem la foc mic ,  dar nu le punem in ulei , numai cand uleiul este incins ( pentru ca altfel vor trage uleiul foarte tare )   .  


                       Cu cat dorim sa se simta aroma de mac si susan , cu atat le prajim mai tare .


                                                  Se pastreaza foarte bine la frigider .


                                Merg foarte bine cu o garnitura de cartofi sau chiar in sandwich .  


                                         Atentie insa , daca sunt prea prajite devin amarui .  


                      Cele cu mac le puteti da de 2 ori prin faina si ou ( vor fi putin mai moi )  .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu