Ingrediente
- 8 oua
- 8 linguri de faina ( Mix Patisserie )
- 50 gr ulei
- 8 linguri de zahar
- 1 plic de zharar vanilat ( Dr Oetker )
- 1 banana
- esenta de vanilie ( Dr Oetker )
- bicarbonat ( Dr Oetker )
- 2 linguri cacao ( Dr Oetker )
- lamaie
Preparare :
Se separa ouale si se bat albusurile spuma si se adauga 4 linguri de zahar , apoi se pune pe galbenusuri 1 lingura spuma de albus , un praf de bicarbonat stins in lamaie , esenta de vanilie , uleiul si 4 linguri de zahar , apoi se amesteca compozitia optinuta cu albusul si se opresc 5 linguri din compozitie .
Se toaca banana cu furculita cat de marunt vreti ( nu am facut poza pentru ca se innegreste foarte repede ) si se adauga pliculetul de zahar vanilat . Banana se pune peste compozitia din oua . Compozitia e pentru o tava standard . Apoi se pune faina .
Compozitia obtinuta se pune in tava .
Cele 5 linguri din compozitie se amesteca cu 2 linguri de cacao .
Apoi compozitia obtinuta se pune deasupra .
Pofta buna ! ! !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu