sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Produse Diafitt

   
       Cei de la Diafitt au produse foarte bune , multe sortimente si preturile foarte bune  .
                                         Recomand cu multa caldura produsele lor :)

Update : 05.14.2012

 Vegeta fara gluten . Baza pentru mancaruri de la  Diafitt . Printre ingrediente : sare , amidon de porumb , boia , drojdie , legume uscate : morcov , pastarnac , patrunjel , ceapa , telina , ardei , frunze : patrunjel , telina etc . Este un inlocuitor excelent pentru vegeta normala .  Are 250 gr ( se gasesc in variante : 250 gr si 1 kg ) si costa in jur de 7,5 lei si se gaseste aici   . Inlocuitorul perfect pentru vegeta normala , nici o diferenta intre ele la gust . :)  


 Corn cu pizza  si cascaval Fara gluten . Corn cu pizza si cascaval de la Diafitt . Printre ingrediente : mix pentru paine mester ( faina de orez , amidon de porumb si de cartofi ,  faina de lupin ) , inatirori ( xantan ) , apa , sos de pizza mester ( legume deshidratate , amidon de porumb modificat , meltoxtrina , dextroza  , extrat din drojdie ) ulei vegetal , ulei vegetal , condimente ,   acizi alimentari  ( E330 ) , cascaval , margarina , conservant , drojdie , praf de oua ,  sare etc  . Au 180 gr ( 2x90 gr ) si costa in jur de 6 lei si le puteti gasi aici . Sunt foarte bune la gust si satioase .


 Pate de pui fara gluten . Pateu de pui de la Eurofood hungary , Diafitt . Printre ingrediente :  slanina , apa , carne de pui , ficat de pui , pielita , faina de porumb , sare , ceapa , condimente , arome , conservant . Are 50 gr ( sunt doua variante : 50 gr si 130 gr )  si costa in jur de 2 lei il puteti gasi aici . Un pate foarte gustos si apropiat de pateul normal .



 Pate de porc fara gluten . Pateu de porc de la Eurofood hungary , Diafitt . Printre ingrediente :  slanina , apa , carne de porc , ficat de porc, pielita , faina de porumb , sare , ceapa , condimente , arome , conservant . Are 50 gr ( sunt doua variante : 50 gr si 130 gr )  si costa in jur de 2 lei il puteti gasi aici . Un pate foarte gustos si apropiat de pateul normal .  


  Paine alba proaspata fara gluten . Paine alba Bacskai proaspat . Printre ingrediente : faina mix mester pentru paine , amidon de porumb , fibre vegetale ,   fibre de bambus , celuloza modificata ,  zanar , intaritor , faina din guma guar , agent de crestere , sare , apa , grasimi vegetale , drojdie , zahar , conservant etc . Este pufoasa dar nu se sfarma usor . Este o paine care nu contine lactoza .  Are 420 gr si costa in jur de 9 - 10 lei si o puteti gasi  aici . Este o paine foarte pufoasa si gustoasa .



 Ciocolata cu lapte de  menaj fara gluten. Ciocolata lapte menaj de la Mester ,  Diafitt . Printre ingrediente :  zahar , grasimi vegetale , pudra de cacao , lapte praf , emulgator e322 , acid alimentar e330 , eli-vanilina .  Are 500 gr si costa in jur de 9 lei si o puteti gasi  aici . Este o ciocolata excelenta pentru ornarea prajiturilor .   



  Biscuitii cu ciocolata si fulgi de ciocolata fara gluten . Biscuiti cu ciocolata de la Naturbit , Diafitt . Printre ingrediente : alfa mix ( amidon de porumb si cartofi , faina de porumb si orez , dextroza ) , fibre de mere , cartofi , fulgi de cartofi  , bioxid de sulf , guma de guar , agent de crestere , zahar , margarina , grasimi vegetale , apa , ulei vegetal ,  emulgator , lecitina din floarea soarelui , mono si  deglicerizi din acizi alimentari ,
sare , ciocolata , pasta de cacao , unt de cacao , aroma de vanilie ,  lecitina de soia , pudra de cacao  , bicarbonat de sodiu etc .  Au 150 gr si costa in jur de 7 lei si ii puteti gasi aici  aici . Sunt foarte gustosi cu un gust intens de cacao .



  Paine alba felii fara gluten . Paine alba feii de la Mester , Diafitt .  Printre ingrediente : faina de orez , apa , amidon de porumb , amidon de cartofi , faina de lupin , drojdie , grasime de cocos , faina de porumb , intaritori , sare , conservanti . Are 400 gr si costa in jur de 10 lei si o puteti gasi  aici . Este o paine foarte gustoasa , cu o aroma aparte  .   



 Fulgi de amarant expandat fara gluten . Amarant expandat de la Diafitt . Contine Amarant . Au 100 gr si costa in jur de 6 lei si o gasiti  aici .    


  Praf de copt fara gluten. Praf de copt de la Diafitt . Are 20 gr sau 200 gr si costa in jur de  0,70 lei respectiv 3 lei si il puteti gasi aici  aici .  Exact ca si praful de copt normal .



 Malai gris de malai fara gluten . Malai  de la Diafitt . Ingrediente : malai . Are 250 gr si costa in jur de 2 lei si o gasiti  aici .



 Fulgi de migdale fara gluten . Fulgi de migdale fara gluten de la Diafitt . Are 50 gr si costa in jur de 4 lei si se gaseste  aici . Sunt perfecti pentru ornarea torturilor sau prajiturilor .     



  Bicarbonat fara gluten . Bicarbonat de sodiu de la  Diafitt .  Are 200 gr si costa in jur de 3 lei si se gaseste  aici .  Este un bicarbonat exact precum cel normal , doar ca putin mai tare .


  Mix pentru galuste fara gluten . Mix pentru galuste de la Diafitt . Printre ingrediente : amidon de cartofi , amidon de porumb , faina de lupin , sare , faina de guar .Are 200 gr si costa in jur de 5 lei si se gaseste  aici .


  Mix pentru muffins fara gluten . Mix pentru muffins de la Diafitt .  Printre ingrediente : faina de orez , faina de lupin , amidon de porumb , zahar vanilat , aroma , etil-vanilina , sare , agent de crestere , carbonat de hidrogen de sodiu , lecitina de soia . Are 300 gr si costa  in jur de 6 lei si o gasiti aici  aici . Sunt foarte bune la gust cu o aroma foarte buna .


 Praf de crema de vanilie fara gluten . Praf de crema de la Diafitt . Printre ingrediente : dextroza , grasime vegetala , beta caroten , etlivalina ,  pudra de zara vanilia . Are 250 gr si costa in jur de 6 lei si o gasiti  aici .   Este o crema foarte buna  , cu un surplus de vanilie sau banana este extrem de gustoasa .

 Nuca de cocos fara gluten . Nuca de cocos de la Diafitt . Are 250 gr si costa in jur de 5 lei si o gasiti  aici .  Este exact ca si nuca de cocos normala , doar ca mai aromata .  


 Frisca fara gluten . Praf de frisca de la Diafitt . Printre ingrediente : lapte praf degresat , zahar , grasimi vegetale , emulgator , arome . Are  200 gr si costa in jur de 9 lei si o gasiti  aici . Seamana cu o crema mai grosuta , se intinde foarte usor si merge foarte bine cu esenta de vanilie si fructe .


 Bagheta fara gluten si chifla fara gluten . Bagheta fara gluten de la Diafitt . Printre ingrediente :  mix Mester pentru paine , amidon de porumb , fibre vegetale de bambus ,  celuloza modificata , zahar , faina de guar , consevant etc . Au 80 gr per bucata si costa in jur de 2 lei si le gasiti  aici . Sunt foarte pufoase si merg foarte bine la sandwichuri .   



 Sos pentru spaghete bologneze fara gluten . Spaghete bologneze de la Diafitt . Printre ingrediente : zarzavaturi deshidratate ( ceapa , pudra de rosii  , dextroza , usturoi , ardei , leustean ) , amidon de porumb , sare , faina de lupin , ulei vegetal , extract de drojdie , glutamat de na , condimente etc .   Are 50 gr si costa in jur de 4 lei si il gasiti  aici



 Sos paste milaneze fara gluten . Macaroane milaneze de la Diafitt . Printre ingrediente :  zarzavaturi deshidratate ( pudra de rosii , pudra de ceapa ) , amidon de porumb , sare faina de lupin , extract de drojdie , etc .  Are 50 gr si costa in jur de 4 lei si il gasiti  aici . Este un sos foarte gustos .


 Zahar vanilat fara gluten . Zahar vanilat de la Mester Diafitt. Ingredieente : zahar ,  arome , cristal vanilin . Poate contine urme de produse lactat , soia si sisulfiti . Are 20 gr si costa in jur de 1 leu si il puteti gasi  aici . Este foarte aromat , ideal pentru a inlocui esenta de vanilie .


 Drojdie fara gluten . Drojdie de la Mester , Diafitt . Contine : drojdie . Are 11 gr si costa in jur de 1 leu si o puteti gasi  aici . Este exact ca si drojdia normala .


  Budinca de ciocolata fara gluten . Budinca de la Haas , Diafitt . Ingrediente : amidon de porumb , pudra de cacao degresata , praf de ciocolata , zahar , pudra de cacao degresata , unt de cacao , arome naturale  . Poate contine urme de : lapte , soia si sulfiti . Are 44 gr si costa in jur de 2 lei si o gasiti   aici .  Are un gust intens de ciocolata .


 Budinca de tiramisu fara gluten . Budinca de la Haas , Diafitt . Ingrediente : amidon de porumb , pudra de cacao degresata . Poate contine urme de : lapte , soia si sulfi . Are 44 gr si costa in jur de 2 lei si o gasiti   aici .   


  Budinca de vanilie fara gluten . Budinca de la Haas , Diafitt . Ingrediente : amidon de porumb ,  aroma de vanilie etc .  Poate contine urme de : lapte , soia si sulfi . Are 44 gr si costa in jur de 2 lei si o gasiti   aici . Are un gust intens de vanilie .


 Budinca punci fara gluten . Budinca de la Haas , Diafitt . Ingrediente : amidon de porumb  , arome naturale , colorant carmini .  . Poate contine urme de : lapte , soia si sulfi . Are 44 gr si costa in jur de 2 lei si o gasiti   aici .


 Budinca tuttifrutti  fara gluten . Budinca de la Haas , Diafitt . Ingrediente : amidon de porumb , colorant carmini , arome naturale  . Poate contine urme de : lapte , soia si sulfi . Are 44 gr si costa in jur de 2 lei si o gasiti   aici . Are un gust intens si placut .

 Gris de orez fara gluten. Gris de orez de la Naturbit , Diafitt . Contine orez . Are 500 gr si costa in jur de 5 lei si o gasiti aici . Este un gris foarte asemanator cu grisul normal .


 Pufuleti fara gluten crocanti . Pufuleti de la Mester cu sare sau aroma de pizza , cu alune sau ardei .  Printre ingrediente : sare , legume uscate ( morcov , pastarnac , patrunjel , ceapa , telina , ardei , frunze de patrunjel ) drojdie , amidon de porumb , boia , alune  , ulei vegetal ( ingredientele sunt specificate pentru toate sortimentele ) . Au 75 gr si costa in jur de 3 lei si ii gasiti   aici . Sunt aromati si " crocanti " , merg foarte bine ca gustare sau la tv  .




 Cus cus fara gluten . Cus cus de la Cornito , Diafitt . Printre ingrediente : faina de porumb , amidon de porumb , fulgi de cartofi , glucoza . Au 200 gr si costa in jur de 6 lei si il gasiti aici   aici .  
Se gatesc foarte usor si sunt foarte gustosi .

 Mix pentru clatite fara gluten .   Mix pentru clatite de la Mester . Printre ingrediente : faina de orez , faina de porumb , amidon de porumb , amidon de porumb modificat , faina de lupin , zahar si sare . Are 200 gr , costa in jur de 5 lei si il gasiti   aici . Mix-ul este foarte bun , clatitele ies foarte gustoase .



  Mix pentru pizza fara gluten . Mix pentru pizza de la Mester . Printre ingrediente : faina de orez , amidon de cartofi , amidon de porumb , faina de lupin , faina din guma de guar , sare si oregano . Are 250 gr , costa in jur de 6 lei si il gasiti   aici . Este un mix minunat , este aromat ( busuioc ) si foarte pufos .


 Paine neagra fara gluten . Paine neagra Bacskai . Printre ingrediente : Mix Mester ( amidon de porum , fibre vegetale de bambus ) , zahar  , guma de guar , xanthan , agent de crestere , sare , drojdie , apa , fibre de mere , grasime vegetala , seminte de in si susan  , conservant .  Are 420 gr , costa in jur de 10 lei  si o gasim   aici . Este o paine cu o aroma foarte buna si consistenta .



  Taitei fara gluten . Paste de la Naturbit . Printre ingrediente : faina de porumb , oua ,  faina de orez ,  fulgi de cartofi , amidon de porumb , faina de lupin , faina din samburi de guar , apa . Au 200 gr , costa in jur de 7 lei  si ii gasiti   aici  . Sunt foarte buni la gust si au o consistenta ca si taiteii normali .


  Biscuiti cu crema de cacao fara gluten . Biscuiti mic dejun de la Naturbit . Printre ingrediente : amidon de porumb , margarina ( grasime vegetala , apa , ulei vegetal , emulgator , lecitina de floarea soarelui ) , mono si digliceride din acizi alimentari , sare , sorbat de potasiu , acid citric , arome , beta caroten , dextroza , faina de orez , faina de porumb , pudra de cacao , sare , vanilina . Au 150 gr costa in jur de 6 lei si ii gasiti aici   aici . Sunt foarte gustosi , moi si aromati , merg de minune cu un pahar de lapte rece  .



 Melcisori cu cacao fara gluten . Melc cu cacao si fructoza congelat . Printre ingrediente : Mix faina Mester pentru prajituri ( faina de orez , amidon de porumb , faina de seminte de in , faina de seminte de guar , extract din drojdie , fibre din sfecla de zahar ) , apa , grasime , oua , drojdie , umputura de cacao si margarina ( uleiuri vegetale , apa  , sorbat k )  , cacao , fructoaza si sare . Au 2x200 gr , costa in jur de 6 lei si ii gasiti   aici . Sunt foarte foarte gustosi , cu un gust intens de cacao .  

   
  Sos besamel fara gluten . Sos besamel de la Mester . Printre ingrediente : amidon de porumb modificat  , legume deshidratate ( ceapa , usturoi ) , sare , ulei vegetal , extract din drojdie , faina de lupin , maltodextrina , dextroza , glutamat de Na , condimente , aroma de frisca .  Are 40 gr , costa in jur de 4 lei  si il gasiti aici .  Este un sos care se prepara foarte usor si foarte gustos .


38 . Amidon de cartofi fara gluten . Amidon de cartofi de la Mester . Ingrediente : cartofi . Are 500 gr , costa in jur de 7,5 lei si il gasiti  aici .


 Faina pentru paine fara gluten . Faina pentru paine de la Barbara . Printre ingrediente : amidon de porumb , faina de orez , faina de porumb , amidon de cartofi , guma de xantan , guma de guar , mono si diglicerizi din acizi grasi , fibra din sfecla de zahar . Are 1 kg , costa in jur de 16 lei  si o gasiti  aici .    


 Pesmet fara gluten . Pesmet  de la Barbara . Printre ingrediente : amidon de porumb , faina de orez , faina de porumb , amidon de cartofi , drojdie , sare , zahar , glucoza , xantan , guma de guar , fibra din sfecla de zahar , mono si diglicerizi din acizi grasi , regulator de aciditate , acid citric , chimion . Are 250 gr , costa in jur de 7,5 lei si il gasiti aici .  Este exact ca si pesmetul normal , merge foarte bine in prajeli sau paste .


  Rulada fara gluten . Rulada de dobos de la Mester . Sunt 2 felii , costa in jur de 7 lei si o gasiti aici .  Este o rulada cu crema de cacao si foarte aromata , este rasfatul ideal pentru amatori gustului de cacao  . 




  Fulgi de porumb cu fructe Fara gluten . Fulgi de porumb extrudat cu fructe . Au 100 gr si costa in jur de 3 lei si ii gasiti aici . Printre ingrediente : gris de porumb m zahar , sirop de glucoza , dextroza , emulgator ( E476 , E479 ) coloranti : curcumin , beta caroten , carmin , clorcfil , acidifianti : acid citric , arome : lamaie , fraguta , mar verde , aroma naturala de portocala . Sunt foarte aromati si foarte gustosi .



  Biscuiti cu crema de cacao Fara gluten . Biscuiti cu crema de cacao de la Barbara . Au 180 gr si costa in jur de 10 lei . Printre ingrediente : crema de cacao , grasime de cocos , pudra de zahar , lapte praf degresat , pudra de cacao , zahar vanilat , aroma de alune si vanilie , amidon de porumb , oua , zahar , margarina , apa , mono si diglicerizi din acizi grasi si lecitina din soia , sare , sorbat de potasiu , acid citric , annatto , aroma , faina de orez , faina de porumb , fulgi de cartofi , pudra de cartofi , difosfat disodic , sulfit de sodiu si hidrogen  , amidon de cartofi , faina de soia , grasimi de palmier , miere aroma de vanilie , E500 etc .



 Melc cu cacao fara gluten . Melc cu cacao de la Barbara . Are 60 gr si costa in jur de 5 lei . Printre ingrediente : amidon de porumb , zahar , lapte , faina de orez , galbenus de ou , margarina , reglator de aciditate : E330 , arome , colorant ( E160) , lapte praf , faina de porumb , amidon de cartofi , drojdie , cacao ( 1% ) zahar  vanilat ( zahar , etil-vanilina) , agenti de ingrosare ( guma de zanthan , guma guar ) , emulgator ( mono si digliceride de acizi grasi ) , fibre se sfecla de zahar , sare .



  Gogos cu gem fara gluten . Gogos cu gem de la Barbara . Are 60 gr si costa in jur de 4 lei . Printre ingrediente : amidon de porumb , gem asortat ( 15.4% zahar , sirop de fructoza-glucoza , pulpa de mere , de visine , de pere , de prune , agent pentru gelatinare : pektina , acid alimentar : acid citric , conservant , sorbat de potasiu , arome , colorant azorubin ) zahar pudra , faina de orez , margarina ( uleiuri vegetale , rafinate si grasimi partial hidrogenizate , apa , sare 0.1% , emulgatori : esteri de acid citric , ale mono si digliceridelor de acizi grasi , amidon de cartofi , drojdie , zahar vanilat ) , zahar , aroma : etil vanilina , agenti de ingrosare ( guma xanthan , guma guar ) emulgator ( mono si digliceride de acizi grasi ) , sare , fibra de sfecla de zahar . Atat gogoasa ( aluatul ) cat si gemul sunt foarte gustoase si merg excelent cu un pahar de lapte .

 Briosa cu stafide fara gluten . Briosa cu stafide de la Barbara . are 100 gr si costa in jur de 5 lei . Printre ingrediente : amidon de porumb , lapte , zahar pudra , stafide ( 5.45 ) galbenus de ou , faina de orez , margarina (uleiuri vegetale , rafinate , grasimi vegetale partial hidrogenizate , apa , sare 0.1% , emulgatori : E472c , E471 , conservant E202 , reglator de aciditate : E330 , arome , colorant E160a ) ,faina  de porumb , amidon de cartofi , drojdie , zahar vanilat ( zahar , etil vanilina ) , cacao , agenti de ingrosare ( guma xanthan , guma guar ) , emulgator ( mono si digliceride de acizi grasi ) , fibre de sfecla de zahar , sare .

 


 Paine toast fara gluten . Paine toast de la Barbara . Are 500 gr si costa in jur de 12 lei . Printre ingrediente : lapte , amidon de porumb , faina de orez , faina de porumb, amidon de cartofi , sare , agenti de ingrosare ( guma de xanthan , guma guar ) , drojdie , zahar , glucoza , fibre din sfecla de zahar , emulgatori ( mono si digliceide ale acizilor grasi ) , agen de aciditate ( acid citric ) ,chimen macinat .

  Paine alba toast fara gluten . Paine alba toast de la Barbara . Are 500 gr si costa in jur de 11 lei . Printre ingrediente : amidon de porumb , apa , faina de orez , faina de porumb , amidon de cartofi , sare , agenti de ingrosare ( gma xanthan , guma guar ) , drojdie , sfecla de zahar , glucoza , emulgatori ( mono si digliceride ale acizilor grasi ) , fibre din sfecla de zahar , acidifiant alimentar ( acid citric ) chimen macinat .

 Paine cu seminte fara gluten . Paine cu samburi de la Barbara . Are 300 gr si costa in jur de 8 lei . Printre ingrediente : amidon de porumb , samburi ( 12,2 susan prajit , seminte de floarea soarelui prajite , mei brun salbatic , seminte de dovleac prajite ) , apa  , faina de orez integrala , faina de porumb , amidon de cartofi , faina de soia , sare , zahar , emulgatori ( mono si digliceride de acizi grasi , esteri de pliglicerina de acizi grasi ) , acizi de ingrosare ( guma guar , guma xanthan ) , fibre de sfecla de zahar , drojdie , glucoza , agent de aciditate ( acid citric ) , chimen macinat , aroma de portoclale . Este o paine incredibil de gustoasa , cea mai gustoasa paine fara gluten care am gustat- o , o recomand cu foarte multa caldura .


 Corn cu susan fara gluten . Corn cu susan de la Barbara . Are 60 gr si costa in jur de 4 lei . Printre ingrediente : amidon de porumb , lapte , faina de orez , faina de porumb , amidon de cartofi , seminte de susan ( 1,9% ) galbenus de ou , sare alimentara , agenti de ingrosare ( guma xanthan , guma guar ) , zahar din sfecla , glucoza , drojdie , emulgatori ( mono si digliceride de acizi grasi ) , fibre de sfecla de zahar , agent de aciditate ( acid citric ) , chimen macinat .


 Fulgi de cartofi fara gluten . Fulgi de cartofi de la Barbara .  Are 250 gr si costa in jur de 5 lei . Se pot folosi in loc de pesmet in loc de prajeli precum snitelele etc .


 Faina de orez brun fara gluten . Faina de orez brun de la Naturbit . Are 500 gr si costa in jur de 5 lei . Se foloseste la biscuiti , paine , blaturi etc .  

 Biscuiti cu vanilie fara gluten . Biscuiti cu vanilie de la Mester Csalad . Au 150 gr si costa in jur de 8 lei . Printre ingrediente : mix pentru prajituri ( faina de orez , amidon de porumb , faina din deminte de in  , ( faina din guma de guar ) , extract din drojdie , fibre din sfecla de zahar ) , zahar , margarina , uleiuri vegetale , apa , emulgator (E471 ) , sare , conservant ( sorbat de K) , acid alimentar ( acid citric ) , colorant ( B-caroten) , ou lichid , agent de crestere (E500ii) , aroma de vanilie .

 Ciocolata alba fara gluten . Ciocolata alba menaj Diafitt . Are 250 gr si costa in jur de 7 lei  . Printre ingrediente : zahar , grasimi vegetale , zer praf dulce  , lapte praf , emulgator E322 , acid alimentar , E330 , etil vanilina . Se foloseste la ornarea prajiturilor , biscuitilor etc

 Faina de orez fara gluten . Faina de orez de la Kenyervarazs  .  Este o faina perfecta intr-un mix pentru piscoturi . Are 1 kg si costa in jur de 7 lei .


  Faina fara gluten si lactoza . Faina de la Mantler . Printre ingrediente :  amidon de porumb , faina de soia , agenti de intarire ( faina din guma de guar ) , emulgator ( lecitina din soia ) .  Are 1 kg si costa in jur de 23 de lei .

 Amestec de faina fara gluten , lapte si ou . Amestec de faina Alfa Mix . Printre ingrediente : amidon de porumb si cartofi , faina de porumb si orez , dextroza , fibra de mere si cartofi , dioxid de sulf , stabilizator , fuma de guar , E646 , E575 . Are 1 kg si costa in jur de 15 lei .


 Mix de faina fara gluten pentru paine .  Mix de faina de la Mester . Printre ingrediente : faina de orez , amidon de cartofi , amidon de porumb , faina de lupin , faina din samburi de guar , sare . Are 250 gr si costa in jur de 6 lei .

 Condiment vegeta fara gluten Boszorkany . Printre ingrediente : sare de masa , zahar , legume deshidratate macinate ( morcov , pastarnac , ceapa , cartofi , frunze de patrunjel ) , potentiator de aroma ( natriu-glutamat ) , in cantitati variabile , glucoza , amidon de porumb , condimente , extract de drojdie colorant ( E101 ) , potentoatori de aroma ( E631 , E627 ) .


 Pesmet fara gluten de la Fe-mini PKU . Printre ingrediente : amidon de porumb , apa , drojdie , zahar pudra , guma xantan ( E415 ) , agent de crestere : bicarbonat de sodiu ( E500 ) , gluco-delta-lacton ( E575 ) , sare . Are 500 gr si costa in jur de 17 lei .

 
 Pateu de rata fara gluten . Printre ingrediente : slanina , apa , pasta de carne de pui , ficat de rata ( 25% ) , faina de porumb , sare , pasta de tomate , pudra de ceapa , conservant de azotit de sodiu . Are 100 gr si costa in jur de 4 lei .


 Pateu de gasca fara gluten . Printre ingrediente : ficat gras de gasca ( 50% ) , unsoare de gasca , slanina de porc , apa , faina de porumb , sare , condimente , conservant azotit de sodiu . Are 100 gr si costa in jur de 4 lei .
 

 Pateu cu sunca fara gluten . Printre ingrediente :  slanina , apa , ficat de porc ( 15% ) , carne de porc , faina de porumb , sunca presata , sare , pudra de ceapa , condimente , aroma de fum , conservant azotit de sodiu .

 Corn cu cascaval fara gluten . Corn cu cascaval de la Barbara . Printre ingrediente : amidon de porumb , lapte , faina de orez , cascaval ( 4,5% ) , faina de porumb , amidon de cartofi , galbenusuri de ou , sare alimentare , agenti de ingrosare ( guma de xantan , guma de guar ) , zahar din sfecla , glucoza , drojdie , emulgatori ( mono si digliceride ale acizilor grasi ) , fibre de sfecla de zahar , agent de aciditate ( acid citric ) , chimen macinat . Are 180 gr si costa in jur de 4 lei .


  Faina de soia fara gluten .  Faina de soia de la Barbara . Contine : soia  . Are 500 g sicosta in jur de 5 lei .


 Briosa marmura fara gluten . Briosa marmura de la Barbara  . Printre ingrediente : amidon de porumb , lapte , zahar pudra , galbenus de ou , faina de orez , margarina ( uleiuri vegetale , rafinate , grasime vegetala partial hidrogenizate , apa , sare  0,1 , emulgatori : E472 , R471 , conservant E202 , reglator de acditate : E330 , arome , colorant : E160 ) , faina de porumb , amidon de cartofi , drojde , zahar vanilat ( zahar , etil-vanilina ) , cacao , agenti de ingrosare ( guma de xanthan , guma de guar ) , emulgator mono si digliceride ale acizilor grasi  , fibre de sfecla de zahar , sare . Are 100 gr  si costa in jur de 5 lei .


  Bere fara gluten . Bere de la  Lammsbrau . Printre ingrediente : apa minerala naturala , malt de orz , flori de hamei ( din culturi ecologice controlate ) . Continut de alcool 4,7% . Are 300 ml si costa in jur de 15 lei .

  Biscuiti simpli . Biscuiti simpli de la Barbara . Printre ingrediente : amidon de porumb , zahar , ou , margarina ( uleiuri vgetale rafinate , grasimti vegetale partial hidrogenizate , apa , emulgatori mono si diglicerizi ale acizilor grasi , lecitina de soia , sare , conservant : sorbat de K , agent de aciditate : acid citric , colorant : annatto , arome ) , faina de orez ,  faina de porumb , amidon de cartofi , fulgi de cartofi ( pudra de cartofi , emulgator : mono si diglicerizi ale acizilor grasi ) , emulgator : mono si diglicerizi ale acizilor grasi  , stabilizator : guma de xanthan , faina din seminte de guar ,  fibre din sfecla de zahar , arome , sare , agent de crestere ( sodiu hidrogen carbonat ) . Are un gust bun si sunt buni atat cu gem cat si in prajituri .Au 180 gr , costa in jur de 12 lei si ii gasiti aici  .

   Turta dulce umpluta cu gem fara gluten . Turta dulce umpluta de la Barbara .  Printre ingrediente : mix faina ( amidon de porumb , faina de porumb , amidon de cartofi , stabilizator : guma de xanthan , faina din seminte de guar , emulgator : mono si diglicerizi ale acizilor grasi , fibre de sfecla de zahar gem asortat : ( 22% ) zahar , pulpa de mere , pere , visine , prune , agent de gelifiere : pektin , acid alimentar : acid citric , stabilizator : fibra citrica , conservant  : sorbat K , aroma , extract coaja de struguri , extract de morcov negru )  , miere ( 17% ) , ciocolata de menaj ( 21,5% zahar , grasime vegetala , pudra de cacao , emulgator : lecitina de soia  , zahar vanilat , zahar ) , ulei de palmier hidrogenizat , margarina ( uleiuri vegetale rafinate ,  si grasimi vegetale partial hidrogenizate , apa , emulgatori : mono si diglicerizi ale acizilor grasi , sare , conservant : sorbat K ,  reglator de aciditate : acid citric , colorant : annatto , arome ) , galbenus de ou , scortisoara , agent de crestere ( sodiu hidrogen carbonat ) , acid alimentar ( acid citric ) , cuisoare macinate , arome , fondat industrial 2,6% ( zahar , sirop de glucoza , apa ) . Contine sulf . Au un gust placut iar gemul este foarte gustos . Au 150 gr , costa in jur de 13 lei si o gasiti aici .



  Cozonac cu cacao si vanilie fara gluten . Cozonac cu cacao si vanilie de la Mester . Printre ingrediente : mix faina pentru paine ( amidon de porumb , agent de crestere E575 , E500ii ) fibre vegetale ( celulza modificata , fibre de bambus )  , agent de ingrosare( guma de guar , guma de xanthan ) ,  sare , ou lichid , ulei vegetal ( floarea soarelui ) , cacao , zahar vanilat , drojdie , apa . Este bun la gust , aromat si are o textura placuta . Are 160 gr , costa in de 5 lei si se gaseste aici  .



   Fulgi mic dejun trio fara gluten . Fulgi mic dejun trio de la Csaszari Csemege . Printre ingrediente : gris de porumb , zahar , sirop de glucoza , emulgator : E476 , E479 , dextroza , cacao ( 2% ) , coloranti : caramel , dioxid de titan , scortisoara macinata 1,5% , aroma de vanilie si sortisoara . Merg foarte bine atat simpli cat si cu lapte . Au 100 gr , costa in jur de 3 lei si ii gasiti aici




















6 comentarii:

  1. Buna,felicitari pt.magazin:)vreau sa vin in15martie2012sa cumpar cate o bucata din fiecare produs.Le mai aveti si acum pe acestea pe care le-ati postat pe net?va rog mult astept raspuns si un numar de telefon sa va contactez.Multumesc anticipat.andreea_1389ad-ul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna . Nu eu sunt proprietarul magazinului ... sunt doar un client multumit de produsele lor si le recomanda mai departe. Insa va pot ajuta sa-i contactati : nr de telefon 0745 541 798 sau prin mail diafitt@gmail.com

      Ștergere
    2. Buna,va multumesc din suflet!o sa merg si eu la acel magazin:)sanatate multa.

      Ștergere
  2. Buna,vreau sa va zic ca am vb,cu o prietena care sta langa Oradea si imi trimite pachet de la DIAFITT,azi am mancat un pateu pe ne rasuflate(de porc)a fost elicios,proaspat...maine o sa-mi fac paste cu sos si va zic cum a iesit:)Sanatate domnilori patroni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna felicitari pentru magazin! vreau sa stiu daca se poate trimite si pachet prin curier. Sunt din DEVA si am nevoie de produse pentru fiica mea care e studenta la TM.va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna , desigur , cei de la Diafitt trimit pachete in toata tara , insa mai multe informatii o sa obtineti de la ei http://www.diafitt.ro/ .

      Ștergere