luni, 24 octombrie 2011

Produse Fara Gluten cu descriere si poze

Pe majoritatea site-urilor cu produse fara gluten gasim descrierea produsului pe scurt gen " biscuti cu vanilie , biscuiti cu cacao etc " si poza cu ambalajul , si ma gandeam sa vin cu o varianta mai detaliata a acestor produse cu poze , cu si fara ambalaj si o descriere mai exacta .... :


Update : 30.12.2013

 Batoane de cereale si fructe rosii fara gluten . Multigrain con frutti rossi de la Molino Nicoli . Printre ingrediente : fulgi de orez si porumb , faina de porumb , sare , zahar ,  lapte praf degresat , ulei de palmier nehidrogenat , sirop de glucoza , fructoza , zer praf , maltodextrina , lecitina din soia , bucati de fructe : capsuni , afine rosii , etc . Sunt crocante , dulci , aromate si foarte bune le recomand cu multa caldura . Sunt 6 batoane ambalate individual , costa in jur de 10 lei , se gasesc la Auchan la  la raionul de produse fara gluten , Cora si Real . 

  Batoane de cereale cu ciocolata fara gluten . Multigrain con chocolate de la Molino Nicoli . Ingrediente : fulgi de orez si de porumb ( 51,10% ), zahar , faina de porum , sare , vitamine ( B1 , B2 , B3 , B5 , B6 , B9 , B12 ) , fier , ciocolata neagra ( 15,0% ) ( zahar , pasta de cacao , unt de cacao , emulsificatori : lecitina de soia , arome )  , zahar , ulei nehidrogenat  de palmier , sirop de glucoza , fructoza , lapte praf , maltodextrina , zer praf , agent de hidratare : glicerol . Contine soia . Sunt crocante , dulci si cu un gust foarte bun de ciocolata . Are 21,5 gr costa in jur de 2,5 lei si se gasesc la Cora si Real la raionul de produse fara gluten .


 Batoane de cereale din orez expandat cu ciocolata si lapte fara gluten de la Molino Nicoli . Ingrediente : orez expandat cu cacao 48%  ( orez 81,1% , zahar , pudra de cacao 3,4% ) , sare , sirop de glucoza , calciu , vitamine ( B1 , B2 , B3 , B5 , B6 , B9 ,  B12 ) , fier , surogat de ciocolata alba 20%  ( zahar , ulei de palmier nehidrogenat , lapte praf degresat , emulgator lecitina de soia , vanilina ) , zahar , ulei de palmier nehidrogenat , sirop de glucoza , fructoza , lapte praf degresat , maltodextrina , zer de lapte praf , glicerol , emulgator lecitina din soia . Sunt aromate , au o textura placuta si foarte bune la gust . Au 120 gr ( 6 x 20 gr ) , costa in jur de 15 lei si se gasesc la Cora la raionul de produse fara gluten .



Caramele cu lapte fara gluten  . Krowka de la Bezgluten . Printre ingredente : zahar , sirop de glucoza , lapte praf , grasime vegetala , unt etc .  Sunt niste caramele cu un gust intens de caramel le recomand cu multa caldura .Sunt la punga de 200 gr  , sunt ambalate individual ,costa in jur de 13 lei si  se gasesc la Auchan  ( la raionul de produse fara gluten ) , Cora  si  Real . 

 Napolitane cu crema fara gluten  . Wafelki z nadzieniem o smaku smietankowo - kakawym de la Bezgluten . Printre ingrediente : napolitana ( 32,7% ) : apa , amidon de porumb , faina de porumb , faina de orez , amidon de orez , amidon de cartof , grasimi vegetale , hidrogenata , dextroza  , agenti de ingrosare , guma de guar si E-434 , fibre alimentare , agent de afranare , bicarbonat de sodiu , corector de aciditate E-575 . Crema cu aroma de smantana : ( 33,5% ) zahar , grasime vegetala hidrogenata , zer de lapte pudra , aroma , emulgator , lecitina  de soia . Crema de cacao : ( 33,65% ) zahar , grasime vegetala hidrogenata , zer de lapte pudra , aroma , cacao pudra , emulgator , lecitina de soia . Sunt foarte gustoase si aromate le recomand cu caldura .  Au 100 gr se gasesc la Auchan  la raionul de produse fara gluten si costa in jur de 14 lei

 

  Biscuiti umpluti cu crema de cocos fara gluten . Markizy bezglutenowe z nadzieniem kokosowym de la Bezgluten . Printre ingrediente : amidon de porumb , grasimi vegetale ( hidrogenate si nehidrogenate ) , faina de orez , amidon de cartofi , zahar , sirop de porumb , faina de porumb , ddextroza , fibre alimentare , agent de ingrosare : guma de guar , emulgator : mono si digliceride ale acizilor grasi , cacao , jeleu , galbenus de ou , agent de afranare : amonicat , bicarbonat de sodiu , sare . corector de aciditate : E-575 , aroma . Crema de cocos 34%4 :  zahar , ulei vegetal hidrogenat , zer de lapte praf , emulgator : lecitina de soia . Poate contine urme de : arahide , nuci  si seminte de susan . Sunt foarte foarte buni iar crema e incredibil de aromata si buna . Au 210 gr si costa in jur de 13 lei si se gasesc la Auchan la raionul de produse fara gluten . 


  Biscuiti simpli pentru ceai fara gluten . Tea biscuits de la Bezgluten . Ingrediente : amidon de porumb , grasimi vegetale ( hidrogenate si nehidrogenate ) , faina de orez , amidon de cartof , zahar , sirop de glucoza , faina de porumb , dextroza , fibre alimentare , agent de ingrosare : guma de guar , emulgator : mono  si digliceride al acizilor grasi , gelatina , galbenus de ou , agenti de afranare , amoniac, bicarbonat de sodiu , sare , corector de aciditate : E-575 , colorant : caramel , aroma . Merg foarte bine cu gem si un pahar de lapte . Au 130 gr si costa in jur de 12 lei se gasesc la Auchan la raionul de produse fara gluten .

 

 Rondele de orez expandat cu susan fara gluten . Gallette multicereali con sesamo e la Rice&Rice . Printre ingrediente : orez , susan , fulgi de : hrisca , quinoa , ainarant etc . Sunt exact ca si clasicele rondele de orez expandat . Au o textura crocanta ceea ce le face bune pentru rontaiala la un film . Sunt la punga de 100 gr , costa in jur de 9 lei este si ambalat individual cate 1 bucata si se gasesc la Auchan  ( la raionul de produse fara gluten ) .  

 Batoane de orez fara gluten . Snack nocciola & cacao de la Rice&Rice . Printre ingrediente : faina de orez , zahar din trestie , faina de soia , sare , Umplutura : zahar din trestie , ulei vegetal nehidrogenat , cacao , alune , faina de soia , aroma naturala de vanilie , lecitina din soia din agricultura biologica .Poate contine urme de arahide sau alte fructe cu coaja si lapte . Sunt niste batoane foarte crocante cu un gust intens de cacao si alune le recomand cu multa caldura  . Au 25 gr ( 2 buc ) , costa in jur de 6 lei si se gasesc la Auchan la raionul de produse fara gluten  .

  Briosa de orez cu lamaie fara gluten . Riso torty de la Rice&Rice . Ingrediente : zahar brun , oua , amidon de cartofi , ulei de floarea soarelui 13% , faina de orez 12% , faina de porumb , faina de soia prajita , praf de copt ( fosfat monocalcic , carbonat acid de sodiu , carbonat acid de amoniu ) , sare , aroma naturala de lamaie , guma de guar . Nu contine gluten si lactoza . Sunt foarte gustoase si pufoase , au o aroma placuta de lamaie si merg foarte bine cu un ceai la micul-dejun sau chiar ca gustari . Au 180 gr ( 4 x 45 gr ) , costa in jur de 35 de lei  si se gasesc la Auchan .

  Inimi din orez cu smochine fara gluten . Cuor di riso ai fichi de la Rice&Rice . Ingrediente : semipreparat de smochine 35% ( sirop de porumb , smochine 40% , agen de intarire : pectina citrica , aroma naturala ) , amidon de porumb , faina de orez 9%  , zahar brun , amidon de cartof , ulei vegetal nehidrogeniat , faina de porumb , sirop de porumb , faina de soia , oua , fibre de mere , praf de copt ( fosfat monocalcic , carbonat acid de sodiu ) , sare , aroma naturala , agent de ingrosare : guma de guar . Nu contine gluten si lactoza .  Aluatul este foarte moale iar in combinatie cu gemul de smochine sunt foarte gustoase . Au 200 gr ( 6 x 33 gr , sunt ambalate cate 2 bucati ) , se gasesc la Auchan si costa in jur de 35 de lei .

 Mini checuri cu cacao  fara gluten . Riso cake de la Rice&Rice .  Printre ingrediente : zahar din trestie , crema de cacao 22% ( zahar din trestie , ulei vegetal nehidrogenata , alune 11% , cacao cu continut redus de grasimi 9% , faina de soia , lecitina din soia , arome naturale ) ou , amidon de cartofi , ulei de floarea soarelui , faina de orez 18% , iaurt , amidon de orez 3,7% , galbenus de ou , agenti de ingrosare ( guma de acacia , guma de guar ) , agenti de crestere ( monofosfat de calciu , sodiu si bicarbonat de amoniu ) , sare , arome naturale . Crema are o aroma intensa de cacao , perfecta in combinatie cu blatul le recomand cu multa caldura . Au 180 gr ( 4 x 45 gr ) se gasesc la Auchan si costa in jur de 33 de lei .
 

 Fursecuri de orez cu ciocolata . Fiori di riso al cioccolato de la Rice&Rice  . Ingrediente: faina de orez 40% , zahar din trestie , ulei vegetal nehidrogenat , ciocolata 10% ( cacao , zahar , lecitina din soia ) , oua , amidon de orez 6,5% , iaurt , sirop de orez , mcacao , agenti de crestere  ( monofosfat de calciu , bicarbonat de sodiu ) , sare , guma de guar , arome naturale de vanilie din agricultura biologica controlata . Sunt foarte gustoase si merg foarte bine cu un pahar de lapte . Au 250 gr si costa in jur de 13 lei se gasesc la Auchan la raionul de produse fara gluten .

 

 Grisine pe baza de orez fara gluten . Grissini di riso de la  Rice&Rice . Ingrediente : faina de orez . Poate contine urme de soia si lapte . Sunt crocante si avand in vedere ca nu contin sare se pot consuma cu orice . Costa in jur de 7 lei se gasesc la Auchan la raionul de produse fara gluten sau la raionul de produse bio .

 
 Paste pentru supa fara gluten . Capelli d'Angelo de la Schar . Printre ingrediente : faina de porumb , amidon de porumb , faina de orez , proteine izolate din mazare , stabilizator E-471 . Nu contine nici lactoza .  Au 250 gr se gasesc online sau la Sanatatea Verde ( Cluj )  sau Diafitt si  costa in jur de 12 lei .

 Baton de cereale cu miere si ciocolata fara gluten . Cereal Bar de la Schar . Ingrediente : ciocolata cu lapte 20% ( zahar ,  unt de cacao , lapte praf , pasta de cacao , emulgator : lecitina de soia , arome ) , sirop de glucoza-fructoza , fulgi de porumb 13% ( porumb , sare si zahar ) , fulgi de hrisca 12% , fructoza , fulgi de mei 8% , grasime de palmier , ulei de floarea soarelui , orez expandat 4% , lapte praf degresat , migdale 3% , faina de orez , miere 2% , vitamine ( A , D , E , C , vitamina B1 , riboflavina , B2 , B3 , B6 , acid folic B9 , B12 , B7 , acid proteinic B5 ) . Poate contine urme de : arahide si alune . Are 25 gr costa in jur de 6 lei si se gaseste la Carrefour , Santatea Verde ( Cluj ) si pe diverse site-uri .

 Paste Anellini  fara gluten pentru supe . I Classici de la Schar  . Ingrediente : faina de porumb , faina de orez , proteine izolate din mazare , stabilizator E- 471 . Nu contine nici lactoza , ou si soia . Au 250 gr si costa in jur de 15 lei se gasesc la Sanatatea Verde ( Cluj ), Diafitt si magazinele D&M la raionul de produse ecologice .

 

 Biscuiti simpli fara gluten . Fior di sole de la Schar . Printre ingrediente : faina de porumb , amidon de cartofi , zahar , ulei vegetal , sirop de orez , amidon modificat din porumb , amidon de orez , oua pudra , agent de afranare , hidrogen carbona de sodiu arome naturale , sare  .  Fara lactoza . Se gasesc la Sanatatea Verde ( Cluj ) , DM si online .


 Biscuiti cu aroma de vanilie fara gluten . Mily Friends de la Schar . Printre ingrediente : faina de porumb , faina de orez , margarina vegetala nehidrogenata ( uleiuri si grasimi de palmier , nuca de cocos si rapita , sare , stabilizator : E-471 si E-475 , regulator de aciditate : E-330 , arome ) , zahar , amidon de cartofi , amidon de porumb , sirop de sfecla de zahar , amidon din orez , agenti de afanare : hidrogen carbonat de sodium , amoniac c, amidon modificat de porumb , sare si arome .Nu contin lapte , soia , ou si conservanti . Sunt destul de aromati dar sunt cam duri si seci ( mie personal nu mi-au placut , prea duri si seci ) , merg destul de bine cu un pahar de lapte ..  Au 125 de gr si se gasesc la Diafitt , in magazinele DM , Sanatatea verde Cluj , etc . Au 250 gr si costa in  jur 12 lei de  se gasesc la Sanatatea Verde ( Cluj ) , online  sau la DM .

 Piscoturi fara gluten . Savoiardi  de la Schar . Printre ingrediente : oua , amidon de porumb , zahar , faina de orez , e471 , guma de guar , sare , arome naturale . Au un gust intens de lamaie si sunt moi ( un gust prea intens de lamaie parerea mea dar daca ii lasati cateva ore intr-o compozitie gen tiramisu nu se va mai simti asa tare aroma ) . Nu contin nici lactoza ceea ce e bine de stiut . Au 150 gr sunt 15-16 bucati si costa in jur de 16 lei ,se gaseste la Sanatatea Verde ( Cluj - Napoca ) , Diafitt sau aici .

 Napolitana cu vanilie fara gluten . Wafers de la Schar . Ingrediente : praf de zer , faina de soia , emulsificator : lecitina de soia , aroma naturala de vanilie , guma de guar . Este foarte aromata si buna la gust .  Are 125 gr , costa in jur de 13 lei si se gasesc in diferite farmaci , pe diferite site-uri http://www.cerealecopii.ro si in diferite magazine .

 Napolitana fara gluten cu cacao invelita in ciocolata neagra  . Quadritos de la Schar . Printre ingrediente : ciocolata neagra , cacao , zahar , pasta de cacao , unt de cacao , lecitina din soia , amidon din cartofi , grasimi vegetale nehidrogenate , faina de soia , alune , guma de guar , lapte praf degresat etc . Poate contine urme de migdale  . Fara ou . Sunt napolitanele perfecte  le recomand cu caldura sunt foarte gustoase , cu un gust intens de cacao le recomand cu multa caldura . Au 40 gr ( 2x20 gr ) , costa in jur de 6 lei sunt ambalate cate 2 bucati si se gasesc la Sanatatea Verde ( Cluj - Napoca ) , online , Diafitt sau la DM  .

Napolitana fara gluten invelita in ciocolata cu crema de alune . Snack de la Schar . Ingrediente : Ciocolata cu lapte 40% , cacao 30% min ( zahar , unt de cacao , lapte praf degresat , cacao de masa , grasimi din lapte deshidratat ,  praf de zer , lecitina din soia ) , zahar , grasimi vegetale nehidrogenate , faina de porumb , amidon de cartofi , crema de alune 5% , sare , agenti de ingrosare , agenti de afranare . Fara lactoza . Poate contine urme de migdale . Au 105 gr ( 3 x 35 gr ) costa in jur de 13 lei si se gaseste atat online cat si la Sanatatea Verde ( Cluj )

 

 Prajitura cu crema invelita in ciocolata fara gluten . Pausa ciok de la Schar .  Ingrediente :  zahar , oua , sirop de glucoza , ulei de palmier , faina de orez , margarina ( grasime de palmier , grasime de cocos , apa , emulgator E471 , arome) , amidon de porumb , lapte praf degresat , lapte condensat indulcit ( lapte , zahar ) , faina de porumb , amidon de orez , cacao pura 1,8% , ulei de palmier ,dextroza , emulgator E471 , lecitina de soia , stabilizator , ulei de rapita , fibra de cicoare , gelifiant E575 , bicarbonat de sodiu , agenti de ingrosare : guma de xanthan , faina din seminte de rascove , sare , arome . Este foarte gustoasa , are o textura placuta de pandispan , o recomand atat pentru clipele de rasfat pentru adulti cat si  pentru copii . Are 350 gr ( 10 x 35 ) , costa in jur de 40 de lei si se gaseste la Sanatatea verde ( cluj ) sau pe diverse site-uri Bebikut , AlimenteSpeciale etc .


 Biscuiti "oreo" fara gluten . Disco ciok de la Schar . Ingrediente :  crema de lapte 30% ( grasime vegetala hidrogenata , lapte praf 6,5% , dextroza , zahar , lactoza , emulsificator : lecitina de soia , aroma naturala ) , amidon de porumb , zahar , grasime vegetala nehidrogenata , faina de porumb , faina de soia , amidon de cartofi , cacao degresata 5,2% , lapte praf , sare , agent de crestere bicarbonat de sodiu si amoniu . Au 165 gr , costa in jur de 17 lei si se gasesc pe diverse site-uri Price.ro , Alimentespeciale.ro . Sunt foarte buni simpli sau cu lapte .


  Briose cu gem de caise fara gluten . Magdalenas de la Schar . Ingrediente : oua , faina de orez , gem de caise 18% ( sirop de glucoza - fructoza , piure de caise , zaharoza , agent de ingrosare : pectina , acid citric ) , zahar , ulei vegetal , amidon de porumb , stabilizator  : emulsificator mono si diglicerizi ale acizilor grasi , piure de mar  ( mar , acid ascorbic ) , amidon de orez, agent de ingrosare : tartrat monopotasic, sare , agent de ingrosare : guma de xantan , sirop de glucoza , agent de afranare hidrogen carbonat de sodiu . Nu contine nici lactoza  . Au 200 gr ( 4x50 gr) , costa in jur de 17 lei si se gasesc pe diverse site-uri alimtenespeciale.ro.  etc Sunt foarte pufoase si au un gust incredibil de bun .



 Biscuiti petit fara gluten . Petit de la Schar . Ingrediente : amidon de porumb , faina de porumb , unt , zahar , amidon modificat de tapioca , oua , lapte praf , sirop de sfecla , agent de crestere : hidrogen carbonat de sodiu si amoniu , mono si diglicerizi ale acizilor grasi , sare , arome naturale , acidifiant : acid citric . Au 150 gr ( 3x50 gr ) , costa in jur de 18 lei si se gasesc in DM , SanatateaVerde ( cluj ) , in diverse farmaci si pe diverse site-uri alimentespeciale.ro . Sunt foarte buni , au un gust si o textura incredibila .

 Paine simpla fara gluten , Pan carre  De la Schar .  Printre ingrediente : Faina  de orez , ulei vegetal , zahar , guma de guar , proteine de lupina , drojdie , sare , fibre vegetale etc. Nu contine ou , lapte , soia sau conservanti . Este o paine "normala" , foarte buna la gust o recomand cu multa caldura ( dar fie vorba intre noi , tot nu o bate pe Barbara de la Diafitt , eu personal o prefer pe cea de la Diafitt ) .   Are 400 gr ( 2x200 gr ) si costa in jur de 18 lei  se gaseste la Sanatatea Verde ( Cluj - Napoca ) , aici , Diafitt sau la DM  .

 Chifle fara gluten . Panini de la Schar . Ingrediente : apa , amidon de orez , faina de orez , amidon din porumb , faina de mei 5,4% , fibre din mere , zahar , drojdie , proteine din lupin , agenti de ingrosare , hidroxipropil metil celuloza , ulei vegetal , sare . Poate contine urme de soia . Nu contine lactoza . Este pufoasa , se decongeleaza usor si nu devine lipicioasa ( o recomand daca obisnuiti sa congelati paine ) . Are 200 gr si costa in jur de 13 lei , se gaseste la Sanatatea verde ( cluj ) , Carrefour market , Diafitt etc .


 Paine dulce fara gluten . Paine dulce Bon Matin de la Schar . Ingrediente : faina de orez , amidon de porumb , zahar , oua , apa , margarina vegetala ( grasime de palmier , grasime de cocos , ulei de rapita , sare , emulgator : mono si digliceride de grasimi , aroma naturala ) , amidon de orez , sirop de glucoza , emulgatori mono si degliceride ale acizilor grasi , agenti de ingrosare : faina din samburi de guar , multiceluloza , drojdie , sare , acid citric , aroma . Are un gust minunat si merge incredibil de bine cu Nutella , recomand copiilor . Poate contine urme de soia si lupin . Are 200 gr ( 4 x 50 gr ) , costa in jur de 14 lei si se gaseste la Carrefour , Qlife etc .


  Felii crocante fara gluten . Fette croccanti de la Schar . Printre ingrediente : faina de orez , faina de porumb , sare , zahar . Poate contine urme de soia . Sunt foarte crocante si gustoase sunt foarte bune cu gem , nutella , lapte le recomand cu caldura  . Au 150 gr , costa in jur 11 lei si se gasesc  la Sanatatea Verde ( Cluj - Napoca ) sau aici .

 Paine prajita si crocanta fara gluten . Fette Biscottate de la Schar . Printre ingrediente :  amidon de proumb , faina de orez , amidon din cartofi , zahar , grasimi vegetale nehidrogenate , proteine din lupine , drojdie , sare , agenti de ingrosare E-464 ,  arome . Nu contine lactoza . Este foarte crocanta si foarte buna la gust , merge cu orice o recomand cu caldura . Are 250 gr ( 3x83 gr ) , costa in jur de 24 de lei si se gasesc la  la Sanatatea Verde ( Cluj - Napoca ) sau aici .
 
   Crackers fara gluten . Crackers de la Schar .Ingrediente : amidon de cartofi , faina de orez , faina de hrisca , oua , grasime vegetala nehidrogenata , amidon de porumb modificat , dextroza , sare iodata , drojdie , agenti de ingrosare :  hidroxipropil metilceluloza , emulgator :  mono si diacetil de acid tartaric esteri de mono si digliceride de acizi grasi, agent de crestere: monopotasiu tartrate, amoniu hidrogen carbonat, arome naturale. . Nu contine lactoza . Au un gust incredibil foarte asemanator cu cel al salatinilor normali , ii recomand cu multa caldura .  Au 210 gr ( 6 x 35 ) , costa  in jur de 21 de lei si se gasesc la Diafitt , Sanatatea verde ( Cluj ) etc .

 Sunca din piept de pui fara gluten . Piept de pui de la Dulano . Printre ingrediente  :  carne de pui ( 97% ) , sare , amestec de condimente , dextroza , stabilizatori : pirofosfat , citrat de sodiu , corector de aciditate : acetat de sodiu , condimente : nitrit de sodiu . Este o sunca destul de gustoasa dar foarte seaca . Are 200 gr si costa in jur de 9 lei  se gaseste la magazinele Lidl la raionul Dulano  .Nu contine lactoza . 
 
  Sunca de porc fara gluten . Sunca de porc de la Dulano . Printre ingrediente : carne de porc 97% , sare , amestec de condimente , stabilizatori : pirofosfat , citrat de sodiu , corector de aciditate : acetat de sodiu , antiodidant : ascorbat de sodiu , conservant : nutrit de sodiu ; fum . Este o sunca aromata cu un gust si o textura foarte apropiata de sunca de praga  o recomand cu multa caldura .Nu contine lactoza . Are 200 gr si costa in jur de 9 lei , se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri .
 
 Salam victoria fara gluten . Salam victoria fara gluten de la Dulano . Printre ingrediente : carne de porc 90% , apa , sare iodata , condimente , dextroza , stabilizatori : citrat de sodiu , difosfati ; antioxidant ; acid asorbic ; extracte de condimente , conservant : nitrit de sodiu . Are un gust foarte mult si il recomand cu multa caldura . Poate contine urme de telina si mustar . Nu contine lactoza . Are 350 gr si costa in jur de 12 lei , se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri .
 

 Cubulete de bacon fara gluten . Cubulete de bacon fara gluten de la Dulano . Produs usor afumat , nu contine os si sorici . Printre incrediente : carne de porc , sare iodata , extracte de condimente , sirop de glucoza , antioxidant ; ascorbat de sodiu , conservant : nitrit de sodiu , fum din lemn de fag . Produsul nu contine lactoza . Este exact ca si baconul normal  Are 250 gr ( 2 x 125 gr ) si costa in jur de 10 lei se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri .
 
 Salam fara gluten in stil spaniol .  Salam Chorizo  de la Dulano . Printre ingrediente : carne de porc , sare de masa , condimente , lactoza , sirop de glucoza , dextroza , carmin , extract de ardei , ascorbat de sodiu , nitrit de sodiu , fum . Poate contine urme de mustar si lapte . Este condimentat si merge foarte bine in omlete sau in sandwichuri  cu un gust usor acrisor. Are 125 gr si costa in jur de 8 lei , se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri Dulano .

 
 

 Salam picant fara gluten . Salam picant de la Dulano . Printre ingrediente : carne de porc , sare iodata , dextroza , maltodextrina , amestec de condimente , chilli , conservant : nitrit de sodiu ; fum de fag .  Nu contine lactoza . Poate contine urme de mustar . Este un salam destul de picant ( atentie la copii ) dar merge foarte bine pe un sandwich  il  recomand cu multa caldura  . Are 100 gr se gaseste la Lidl , costa in 9 lei si se gaseste la raionul de mezeluri .
 Salam din carne de curcan si porc fara gluten . Salam din carne de porc si curcan de la Dulano . Ingrediente : Carne de curcan ,  carne de porc , sare iodata , sirop de glucoza , amestec de condimente . antioxidanti : acid ascorbic , ascorbat de sodiu , conservant : nitrit de sodiu , fum de fag . Este un salam gustos .  Poate contine urme de mustar . Nu contine lactoza .  Are 200 gr si costa in jur de 8 lei se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri .

 Parizer de porc fara gluten . Delicatesa Parizer de porc "LYONER" de la Dulano . Printre ingrediente : carne de porc , apa , sare de bucatarie , condimente , dextroza , corector de aciditate , citrati de sodiu , stabilizator : difosfati , antioxidant : acid ascorbic , conservant : nitrit de sodiu . Nu contine nici lactoza . Este un parizer foarte aromat si foarte bun la gust le recomand cu multa caldura ( este preferatul meu la categoria parizel ) . Are 800 gr se gaseste la Lidl si costa in jur de 13 lei .

 Parizel de porc fara gluten . Parizel potcoava de la Dulano . Printre ingrediente : carne de porc 80% , apa , sare cu nitriti ( sare de masa , conservant : nitrit de sodiu ) , slanina , amestec de condimente ( contin faina de mustar , telina ) condimente , dextroza . stabilizatori : difosfati , citrat de sodiu , antioxidant , acid ascorbic . Nu contine lactoza . Este un parizel aromat si sarat , in cazul in care doriti sa il portionati il puteti pune in pungi si se pastreaza foarte bine la congelator . Are 650 gr , se gaseste la Lidl si costa in jur de 8 lei . 

 Parizel delicatesa de porc cu ardei gras . Parizel delicatesa "Lyoner" de la Dulano . Ingrediente : carne de porc 65% , ardei gras 16 % , apa , sare de bucatarie , condimente , dextroza , corector de aciditate : citrati de sodiu , stabilizatori : difosfati , antioxidanti : acid ascorbic , conservant : nitrit de sodiu . Acest produs nu contine gluten si lactoza . Este un parizel gustos si cu o aroma intensa de ardei . Are 800 gr si costa in jur de 15 lei se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri .

 Crenvusti vienezi fara gluten . Crenvusti vienezi de la Dulano . Ingrediente : carne de porc 85% , slanina , apa , sare de masa , amestec de condimente ( contin faina de mustar ) , stabilizator , difosfati , antioxidant , acid ascorbic , conservant , nistrit de sodiu , mat de oaie , fum . Contine mustar . Poate contine urme de telina  . Nu contine lactoza .  Sunt foarte gustosi . Au 400 gr , costa in jur de 13 lei si se gasesc la Lidl . 

 Cremvusti de porc afumati fara gluten . Cremvusti in membrana naturala de la Dulano . Printre ingrediente : carne de porc 79% , apa , slanina , sare cu nitriti , ( sare de masa , conservant " nitrit de sodiu ) , amestec de condimente , dextroza , corector de aciditate : aacetat de sodiu , stabilizator : difosfati , antioxidant : acid ascorbic , fum . Nu contine lactoza . Sunt foarte aromati si buni daca sunt fierti dar nu ii recomand prajiti , pentru ca primesc un gust amarui , ii recomand cu multa caldura . Au 500 gr , se gasesc la Lidl si costa in jur de 13 lei . .

 Carnati pentru gratar fara gluten . Carnati de gratar de la Dulano . Printe ingrediente : carne de porc 90% , sare de masa , apa , extract de condimente  ( contine seminte de mustar ) , condimente , stabilizatori : citrat de sodiu , difosfati ; dextroza , corector de aciditate : acetat de sodiu ; membrana naturala comestibila . Nu contine lactoza . Poate contine urme de telina .  Aviz amatorilor de chimen , contin fooooaarte mult chimen si au un gust foarte intens ( au seminte intregi dar la cat de tare e gustul cred ca au si praf de chimen , chiar daca eticheta nu spune nimic de chimen ) mie personal nu mi-au placut deloc , sunt mult prea aromati . Au 540 gr si costa in jur de 12 lei se gasesc la Lidl la raionul de mezeluri .

 Salam nobil fara gluten . Salam nobil de la Dulano . Printre ingrediente : carne de porc , sare iodata cu nitriti ( sare de masa , conservant : nitrit de sodiu ) , dextroza , sirop de glucoza , condimente , antioxidant , acid ascorbic , extracte de condimente , conservant , sorbat de potasiu , fum . Poate contine urme de mustar . Nu contine lactoza . Este un salam foarte gustos si merge foarte bine in pizza  etc .  Are 650 gr si costa in jur de 24 de lei se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri .


 Sunca cu piper fara gluten . Sunca cu piper de la Dulano . Ingrediente : carne de porc , sare de masa , condimente , piper 1% , dextroza , corector de aciditate : acetat de sodiu , antioxidant : ascorbat de sodiu , stabilizator : trifosfati  , extracte de condimente , conservant : nitrit de sodiu  , fum . Produsul nu contine  lactoza . Are un gust foarte placut si aromat , merge atat in sandwichuri cat si in mancare . Are 100 gr si costa in jur de 10 lei se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri .
 Bacon usor afumat fara gluten . Sunca rustica de la Dulano . Ingrediente : pulpa de porc , sare de masa , amestec de condimente , dextroza ( porumb ) , sirop de glucoza , zahar , antioxidant : ascorbat de sodiu , conservanti : nitrit de sodiu , nitrit de sodiu : aroma de fum . Nu contine lactoza . Are un gust placut si este aromata . Are 400 gr , costa in jur de 18 lei si se gaseste la Lidl la raionul de mezeluri .


  Cremvusti cu ketchup fara gluten . Cremvusti de la Wudy cu ketchup . Ingrediente : carne de pui dezosata mecanic 44% , carne de curcan dezosata mecanic 34% , lapte praf degresat rehidratat , ketchup 8% ( apa , dublu concentrat de rosii , zahar , zaharoza , otet din alcool , sare , agent de ingrosare , adipat de diamidon acetilat , amidon modificat de porumb , antioxidanti : acid ascorbic , arome ) , sare , praf de rosii , ulei vegetal , gelatina , arome , potentiator de aroma , glutamat monosodic , antioxidant : ascorbat de sodiu , amidon din cartofi , stabilizatori : difosfati de sodiu si potasiu , polifosfati , agenti de ingrosare , faina de seminte de guar , guma de xanthan , faina de seminte de carruba , conservant : nitrit de sodiu : aroma de fum . Poate contine urme de mustar .Sunt foarte buni fierti sau in omleta . Au 150 gr , costa in jur de 4 lei si se gasesc la Auchan , Cora si Billa la raionul de mezeluri .

Cremvusti cu mustar fara gluten .  Cremvusti senape de la Wudy . Ingrediente : carne de pui dezosata mecanic 44% , carne de curcan dezosata mecanic 34% lapte praf degresat rehidratat , mustar 8% ( apa , seminte de mustar, otet din vin , sare , zahar, condimente , acid tartric ) , sare , gelatina , arome , potentiator de aroma : glutamat monosodic , antioxidant , ascorbat de sodiu , amidon de cartofi ,  stabilizatori : difosfati de sodiu , si potasiu , polifosfati , ulei vegetal , agenti de ingrosare : faina de seminte de guar , guma de xanthan , faina de seminte de carruba : conservant : nitrit de sodiu , aroma de fum . Sunt foarte buni fierti sau in omleta . Au 150 gr , costa in jur de 4 lei si se gasesc la Auchan , Cora si Billa la raionul de mezeluri .

  Cremvusti din pui si curcan fara gluten .  Cremvusti din pui si curcan de la Wudy . Ingrediente : carne de pui dezosata mecanic 49% , carne e curcan dezosata mecanic 38% , lapte praaf degresat rehidratat , sare , arome , potentiator de aroma : glutamat monosodic , antioxidant , ascorbat de  sodiu , stabilitatori , difosfati de sodiu si potasiu , polifosfati , conservanti , nitrit de sodiu , aroma de fum . Poate contine urme de mustar . Au un gust bun si sunt foarte buni fierti , cu omleta , paste etc  . Au 250 gr sau 100 gr si costa in jur de 5 ( 250 gr ) si 3 lei  ( 100 gr ) , se gasesc la Auchan , Cora si Billa la raionul de mezeluri
 
 Fursecuri clasice fara gluten . Fursecuri clasice de la Gullon . Nu contin nici oua , lapte , lactoza sau fructe nucifere . Printre ingrediente : amidon de porumb , faina de porumb , ulei de floarea soarelui cu continut oleic ridicat 18% , zahar , sirop de glucoza si fructoza , fructoza din porumb , faina de orez , faina de soia , agentii de crestere , bicarbonat de sodiu si amoniu , sare , lecitina din soia , aroma vanilie etc . Au un gust foarte bun si sunt putin crocanti sunt foarte buni la gust , cu un gust intens de vanilie ii recomand cu multa caldura . Au 200 gr , se gasesc in Kaufland la raionul de produse diabetice si costa in jur de 11 lei .

 
 Paine pufoasa fara gluten . Paine Ciabatta de la Bezgluten . Printre ingrediente : apa , amidon de porumb , faina de orez , dextroza , drojdie , ulei vegetal nehidrogenat , fibra alimentara , zahara , proteina de mazare , iunlina , sare agent de ingrosare , E464 , E575 . Este o paine foarte pufoasa si se poate preincalzi la cuptorul cu microunde .Are 165 gr ( 3 buc , 3 x 55 gr ) ccosta in jur de 15 lei si se gaseste la Auchan  la raionul de produse fara gluten .
  
 Chipsuri fara gluten . Chipsy cu aroma de branza si ceapa de la Bezgluten . Printre ingrediente : amidon de cartofi , ulei vegetal , fulgi de cartofi , pudra de cartofi , amidon de cartofi modificat , pudra cu gust de branza si ceapa ( aroma naturala , intensificator de gust : glutamat monosodic , glucoza , pudra lactoserum , maltodextrina , sare , proteinahidrolizata , antioxidant : eritorbat de sodiu ) sare de bucatarie , colorant : curcumina . Sunt crocante si merg foarte bine cand dorim sa "rontaim" ceva ii recomand cu multa caldura. Au 70 gr , se gasesc la Auchan ( la raionul de produse fara gluten )si costa in jur de 6 lei .
  Biscuiti fara gluten cu lapte . Petits sables au lait de la Gerble . Printre ingrediente : faina de orez , margarina ( grasimi vegetale hidrogenate , non-apa , sare , emulgatori , acid citric , aroma , coloranti beta caroten ) , zahar , oua intregi , lapte praf degresat , miere , amidon de porumb , fulgi de cartofi , agent de ingrosare guma de guar , sirop de glucoza , agenti de afranare , fosfat disodic si dextroza , arome . Sunt foarte aromati si gustosi , ii recomand cu multa caldura . Au 200 gr si se gasesc in Real si Auchan costa in jur de 14 lei .

 

 Cookies fara gluten cu fulgi de ciocolata fara gluten . Palets pepites chocolat de la Gerble . Printre ingrediente : faina de orez , margarina ( uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate , apa . sare , emulsificatori : esteri citrici de mono si digliceride de acizi grasi , acidifiant : acid citric , aroma , colorant : betacaroten ) , zahar , oua pasteurizate , pepite de ciocolata ( zahar , masa de cacao , emulsificator : lecitina de soia , aroma ) , amidon de porumb si orez , fulgi de cartofi , agent de ingrosare : guma de guar , pudra de ou , sirop de glucoza , agent de crestere : fosfat disodic si carbonat acid de sodiu , dextroza , aroma .  Sunt niste cookies'uri foarte aromate si corcante le recomand cu multa caldura . Au 160 de gr ( sunt 4 pungute a cate 3 biscuitii 4x40 gr ) , costa in jur de 13 lei si se gasesc la Auchan la raionul de produse fara gluten  .

 Cookies fara gluten de cacao cu fulgi de ciocolata  . Palets chocolat , Cookies de cacao con chips de chocolate de la Gerble . Printre ingrediente : faina de orez , margarina uleiuri si grasimi vegetale , sare , zahar , oua pasteurizate , pudra de cacao , lecitina din soia , proteine din lapte , amidon de porumb si orez , fulgi de cartofi , guma de guar , pudra de ou etc . Sunt niste cookis-uri foarte aromate si crocante cu un gust intenst de cacao , ii recomand cu multa caldura . Au 160 gr ( 4x40 gr ) si costa in jur de 14 lei se gasesc la Auchan ( la raionul de produse fara gluten ) si Real .
 Grisine fara gluten . Grissini  de la Farmo . Printre ingrediente : amidon de porumb , amidon de orez  , oua , margarina vegetala ( ulei si grasimi de palmier si floarea soarelui , apa , emulgatori : mono si digliceride ale acizilor grasi , sare , acidifant  : acid citric ) , ulei vegetal ( porumb ) , faina de orez , drojdie , sare , lapte praf degresat , fecula de cartof , ingrosator : guma de guar , dextroza , fibre de seminte de psyltum , pirofosfat acid de sodiu , bicarbonat de sodiu , maltodextrina de porumb  . Sunt foarte crocante , merg foarte bine cu miere sau nutella le recomand cu multa caldura . Produs intr-o fabrica care utilizeaza migdale . Au 150 gr , costa in jur de 12 lei si se gasesc la Auchan la raionul de produse fara gluten .

  Sos de rosii fara gluten  . Sos Pomodoro e basilico de la Pasta D'oro .  Printre ingrediente : pulpa de rosi , semiconcentrat de rosii , rosii , ceapa , ulei de masline , busuioc si sare . Este un sos cu un gust puternic de busuioc , perfect pentru fani busuiocului il recomand cu multa caldura. Are 340 gr , costa in jur de 7 lei si se gaseste la Auchan la raionul de produse fara gluten .
 Mortadella sau sunca fara gluten . Mortadella de la Reinert - Martinel .Printre ingrediente : carne de porc , carne de curcan , apa , sare de masa , stabilizator difosfat , extract de condimente , antioxidant , mstar , nitrit de sodiu . Este foarte gustoasa si merge atat pe sandwichuri , pizza cat si in mancare o recomand cu caldura . Are 99 gr sunt 9 felii si costa in jur de 6 lei o gasiti in Auchan , Kaufland , Real , Cora etc la raionul de mezeluri .  
 Salam uscat fara gluten . Salchichon extra salam produs de la Casademont . Ingrediente : carne de porc ( 124 grame pentru 100 grame de produs ) ,sare ,  lapte praf degresat , porc a proteja , detroza , condimente , arome , antioxidant E316 , conservant E250 , culoare E120 . Merge foarte bine in pizza , paste , musaca etc . Are 600 gr si se gaseste in Auchan si costa in jur de 45 de lei .
 Paste - taietei fara gluten taitei . Per Picoli de la Pasta d'oro . Sunt facute din porumb si se gasesc in doua sortimente : ratuste si alfabet . Sunt foarte bune si le recomand cu caldura . Au 200 gr ratustele si 250 gr alfabet costa in jur de 2-3 lei punga si se gasesc la Auchan ( la raionul de produse fara gluten ) , Real si Cora (cred) .
 Faina fara gluten . Faina de la Camara Anitei . Printre ingrediente : faina de orez , amidon de porumb,  lapte praf , soia , dextroza , guma xantan . Merge foarte bine in crochete , bulete , clatite etc .  Are 1 kg si costa in jur de 14 lei se gaseste la Real la raionul de produse fara gluten .
Biscuiti glanulati fara gluten de la Biseglut . Ingrediente : amidon de porumb , faina de orez diastazata , zahar , ulei vegetal , faina de soia , maltodextrina ,  saruri minerale , agent de dospire ( carbonat acid de amoniu ) , vitamine si arome . Fara lapte si oua . Contine soia . Merg foarte bine la prajitura cu mere sau in alte prajituri care necesita biscuiti granulati , au un gust placut si sunt foarte fini . Au 400 gr ( 200 x 2 ) , costa in jur de 15 lei si se gasesc la Real si Auchan la raionul de produse fara gluten .
  Agent de ingrosare inchis la culoare pentru sosuri fara gluten . Sobenbinder dunkel de la Biovegan Organic .  Ingrediente : amidon de porumb , amidon de cartofi , guma de carruba . Are 100 gr si costa in jur de 11 lei si il gasim in magazinele DM sau online .
 Cuburi cu de legume cu gaina pentru supe fara gluten . Huhner bruhe de la Alnatura . Ingrediente : sare de mare , amidon din porumb , extract din drojdie ,  grasime de palmier , carne de gaina 4,8% ,  ceapa , zahar caramel  , salata , curcuma , patrunjel , usturoi , extract de rozmarin . Poate contine urme de lapte , ou si mustar . Sunt aromate si foarte bune la gust .  Au 66 gr si costa in jur de 7 lei se gasesc in magazinele DM sau online .

Cuburi de vita pentru ciorba fara gluten . Rinfer bruhe de la Alnatura . Ingrediente :  sare de mare , grasime de palmier , extract de drojdie , praf de carde de vita ( 9,5% ) , grasime de vita ( 4,8% ) , amidon de porumb , tomate , ceapa prajita , zahar caramelizat , usturoi , patrunjel , piper . Sunt aromate si foarte bune la gust . Au 66 gr , costa in jur de 7 lei si se gasesc in magazinele DM .

 
  Cuburi de legume fara gluten . Gemuse bruhe de la Alnatura . Ingrediente : sare de mare , ulei vegetal , extract de drojdie , zarzavaturi 5,6% ( in cantitati diverse : telina , ceapa , praz , morcov ) , leustean , usturoi , frunze de telina , curcuma , patrunjel , busuioc , piper , tbymian , rozmarin . Sunt aromate si foarte bune la gust . Au 66 gr , costa in jur de 7 lei si se gasesc la magazinele DM sau online .

  Cereale de porumb fara gluten . Corn Flakes de la Alnatura . Ingrediente : porumb 91,5% , zahar brut , sare de mare , malt . Poate contine urme de : nuci , alune , migdale , lapte si soia   Sunt foarte bune si merg foarte bine cu lapte fructe . Au 375 gr , costa in jur de 10 lei si se gasesc la DM .


  Orez expandat fara gluten . Reis wafflen de la Alnatura . Ingrediente : orez integral 99.2% , susan 0,8% . Este incredibil de gustos , moale si pufos il recomand cu toata caldura . Are 100 gr , costa in jur de 5 lei si se gaseste la magazinele DM .


  Cereale expandate fara gluten . 4-Korn wafflen de la Alnatura . Ingrediente : orez integral 70% , porumb 15% , mei 7% , hrisca 7%  , susan 1% .  Sunt incredibil de gustoase , moi si pufoase le recomand cu toata caldura . Au 100 gr , costa in jur de 5 lei si se gasesc la DM .


Orez expandat fara gluten . Orez expandat de la Alnatura . Ingrediente : orez  , susan , sare de mare . Poate contine urme de soia si lapte . Sunt o tenta sarate . Are 100 gr , costa in jur de  5 lei si se gaseste la DM .

  Orez expandat cu miere . Napolitane de orez cu miere de la Alnatura . Ingrediente : orez integral , miere . Poate contine urme de soia , lapte si susan . Sunt putin mai tari decat cele simple sau cu ciocolata cu o aroma de miere si putin dulcii . Au 96 gr ( 3x32 gr ) , costa in jur de 7 lei si se gasesc la DM .

Orez expandat cu ciocolata  fara gluten . Napolitane invelite in ciocolata  de la Alnatura . Ingrediente : ciocolata ( zahar brut, unt de cacao , lapte praf , extract de vanilie ) , orez expandat , susan . Are un gust foarte bun ciocolata iar in combinatie cu orezul expandat este foarte bun . Are 100 gr , costa in jur de 9 lei ( 6 bucati  de orez expandat ) si se gasesc la DM .

  Porumb expandat fara gluten. Mais wafflen de la Alnatura .  Ingrediente : porumb . Poate contine urme de susan . Este incredibil de gustos , moale si pufos il recomand cu toata caldura este un inlocuitor foarte bun de popcorn . Are 110 gr , costa in jur de 6 lei si se gaseste la DM .


 Biscuite dietetic de soia in ciocolata amaruie fara gluten . Biscuiti dietetici din soia in ciocolata neagra cu indulcitori . Ingrediente : ciocolata neagra fara zahar ( indulcitor ( maltitol ) , cacao pasta , unt de cacao , inulina ,pudra de cacao degresata , emulsificator ( lecitina de soia ) ,  aroma ( vanilina ) ), biscuite ( faina de orez , faina de soia , sare , complex de vitamine ( C , E B1 , B6 , A  , B9 , biotina , D  , B12 ) . Are 22 gr , costa in jur de 3,5 lei si se gaseste la Auchan la raionul de produse fara gluten .

 Chipsuri din cartofi fara gluten cu aroma de paprika de la Lorenz - Natural . Ingrediente : cartof , ulei de floarea soarelui , sare , sare marina , praf de paprika , praf de ceapa , praf de tomate , condimente naturale , extract de drojdie praf , praf de zer dulce , zahar . Sunt foarte gustoase , nu este nici o diferenta intre cele cu gluten si acestea , le recomand cu caldura . Costa in jur de 6 lei se gasesc Auchan la raionul de produse fara gluten .

  Chipsuri din cartofi fara gluten cu ulei de floarea soarelui de la Lorenz - Naturals .Ingrediente : cartofi , ulei de floarea soarelui , sare , sare de mare . Au un gust placut si sunt usor sarate . Costa in jur de 6 lei se gasesc Auchan la raionul de produse fara gluten .

  Chipsuri din cartofi cu otet balsamic de la Lorenz - Naturals . Ingrediente : cartofi , ulei de floarea soarelui , sare , sare de mare , arome naturale , praf de otet balsamic , praf de ceapa , zahar , extract de otet , extract de drojdie , praf de zer dulce . Au gust intens de otet . Costa in jur de 6 lei se gasesc Auchan la raionul de produse fara gluten .

  Ciocolata fara gluten cu rom si trufe de la Frankonia . Ingrediente : unt de cacao , fructoza , lapte praf degresat , unt , masa de cacao , emulgator : lecitina de soia , arome , rom 0,9% . Poate contine urme de susan , alune , nuci . Are un gust placut o recomand cu caldura . Costa in jur de 12 lei se gaseste la Cora la raionul de produse fara gluten .
   Lista continua . . .

3 comentarii:

  1. Vitaminele de la POWER HEALTH HELLAS gama Classics Platinum nu contin: gluten, lactoza, conservanti. Sunt produse in Grecia si se gasesc in farmaciile Dona.

    Se mai gasesc rondele din orez Risette Scotti diverse sortimente: simple, cu porumb, cu susan.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Carrefour se găsesc rondele din orez expandat,fara gluten,marca proprie la 2,06 lei,12 rondele în pachet. Sunt foarte bune si se pot servii simple sau ca bază ptr tartine.

    RăspundețiȘtergere