Ingrediente:
- 1 portocala
- 3 oua
- 2 linguri ulei
- 1 lingura unt
- 6 linguri faina ( Glutenix afla mix-Diafitt si Cereal sau Schar Patisserie )
- 4 linguri zahar
- 1 lingurita guma de xanthan ( Doves Farm )
- praf de copt ( Diafitt )
Preparare :
Se bate untul cu zahar apoi se adauga coaja de portocala dupa gust ( stoarcem portocala ) adaugam 2 linguri de suc de portocala se amesteca bine si se adauga uleiul . Separat batem albusurile spuma tare si adaugam cealalta compozitie peste albusuri amestecand cu grija .
Dam la cuptor in jur de 45 de minute iar intre timp pregatim siropul . Sucul de portocala ramas il amestecam cu zahar si amestecam pana se topeste . Lasam checul la racit iar apoi cu o lingura turnam cu grija pe chec .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu