marți, 25 septembrie 2012

"Hamburger" cu macris


  Ingrediente :

- 50 gr carne tocata de porc
- 1 sfert ceapa
- 2 catei de usturoi
- vegeta ( Diafitt )
- boia ( Cosmin , Fuchs )
- marar
- patrunjel
- busuioc
- 2 frunze de macris
- 1 chifla ( Diafitt )
- 3 rosi cherry
- ketchup optional ( daca stiti vre-o firma sigura )
- 1 felie de cas ( optional )
- ulei pentru prajit

 Preparare :

 Punem intr-un bol carnea tocata si restul condimentelor apoi se amesteca bine si se lasa asa 5 minute. Apoi formam o placinta si o punem in uleiul incins , o prajim bine pe ambele parti si o lasam sa se scurga de excesul de ulei pe un servetel . 
                         

 Taiem chifla in 2 si asezam o frunza de macris , placinta de carne , cascavalul , ketchup-ul , rosiile , ceapa optional , frunza de macris si capacul .. Este foarte gustoasa si se prepara destul de repede ..


                                                                  Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu