duminică, 18 august 2013
Biscuiti cu unt de arahide Fara Gluten
Ingrediente :
- 200 gr faina ( Schar Patisserie , Cereal )
- 70 gr unt sau margarina ( ZuZu , Albalact , Rama etc )
- 100 gr unt de arahide
- 1 ou
- 80 gr zahar
- un varf de cutit praf de copt
- arahide optional
Preparare :
Adaugam zaharul , oul , untul sau margarina , untul de arahide si praful de copt si mixam compozitia pana se topeste zaharul , apoi adaugam treptat faina mixand incontinuu ( daca aluatul nu este precum cel din poza si este nevoie mai puteti adauga faina sau unt de arahide ) . Dupa ce terminam de adaugat faina mai mixam un minut scazand de la viteza mare la viteza mica .
Formam bilute potrivite iar apoi cu o furculita le apasam orizontal si vertical usor si cu atentie sa nu crape prea tare . Apoi le dam la cuptor pana se rumenesc frumos la foc potrivit . Se pot servi cu un pahar de lapte , sunt foarte buni dupa o zi doua tinuti intr-o punga de hartie . Daca doriti puteti sa faceti dvs untul de arahide pentru mai multa siguranta : 95 gr arahide usor prajite si 2 linguri de ulei se tin in blaend-er pana se fac pasta si se adauga foarte putina sare .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu